Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitassal annyit elerhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitassal annyit elerhetek hogy legalabb szarul erezze magat?

Figyelt kérdés

Van e baratsag extrakkal kapcsolatom, sokszor osszeveszunk mert mindig en alkalazkodjak hozza. Szakitottam vele nem reg mert osszevesztunk es megbantott. Eleg buszke tipus.

Szakitasra is annyit reagalt h oke ha igy akarom.

En elmonndom a dolgokat de tamadasnak veszi. Nem lehet vele semmit megbeszelni, hulye haverja is mindig fontosabb mint en.

Probaltam tole tavolodni hatha eszre veszi magat de semmi.

Nem szeretnek tovabbiakba kibekulni vele, csak annyi nyugtatna ha tudom h rosszul esik neki. Megnyugodna a kis lelkem h en is megtaposhattam.

Elkepzelheto h bár buzszke de belul igenis fáj neki?

tegnap 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért fájna neki, hogy szakított vele valaki, aki annak örül, hogy megtaposhassa. Összejártatok dugni, felesleges drámázni. Ide nem kell érzelmeket keverni.
tegnap 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:
E nem erzelem kerdese. En ha a baratnommel vagy az anyammal veszeknossze is erzek duhot vagy szomorusagot
tegnap 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te lehet, de neki meg nem voltál fontos. Te magad írod, hogy a haverjai mindig fontosabbak voltak, semmit nem tudtatok megbeszélni, mindig veszekedtetek. Valószínűleg megkönnyebbült, hogy szakítottál és nem neki kellett. Lépj túl rajta.
tegnap 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátság extrákkal kapcsolatban vagytok, akkor nem nagyon értelmezhető a szakítás, hiszen ez nem egy érzelmi kapcsolat. Ergo, nem nagyon hatotta meg a te szakitasod sem, mivel nem szeret.
tegnap 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hitegetheted magad nyugodtan, de a "kapcsolat" alatt is leszart és szakításkor is leszart. Semmit se jelentettél neki. Legközelebb talán ne áldozd fel a méltóságod egy ilyen szar miatt és akkor nem kell kicsinyes bosszúkba kapaszkodnia az eltiport kis egócskádnak. Szánalom.
tegnap 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem érdekli, te ebben a kapcsolatban egy interaktív szexbábú vagy, semmi több. Téged érdekelne pl. ha a kávésbögréd elkezdene ugatni? Ugye, hogy nem?
tegnap 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, egy barátság extrákkal kapcsolatba hogy kerül ennyi dráma. Oké, hogy haverok is vagytok, nem idegenek, de nekem nem jelentett annyit anno a másik, hogy bármivel is fájdalmat tudjon okozni, összejártunk szexelni, meg eldumáltunk, nevetgéltünk, ennyi. Ha elkezdett volna bunkózni, többet nem találkoztam volna vele, nem bsztam volna el rá ennyi mentális energiát.
tegnap 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A veszekedések is azért történtek,mert te elkezdtèl hozzá èrzelmileg kötődni, ezáltal többet szerettèl volna tőle.Most pedig ezèrt kapaszkodnál minden szalmaszálba,remèlve,hogy talán fontos vagy számára.

Sajnálom,de szerintem felesleges az energia,amit ebbe az ügybe fektetsz.Téged láthatóan èrdekel az illető, viszont fordítva nincs így.Pont azèrt büszke,mert neki csak szexet jelentettèl,így elege van belőled,a vitatkozásból.

Álltam eleget ezen a vesztes oldalon,szóval csak jó tanácsot szeretnék adni:hagyd veszni! Nem kár érte.

tegnap 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Téged sem az eszedért lopnak el. Csak egy lyuk voltál a sok közül.
ma 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!