Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek több éves párkapcsolata szakítással végződött, ott mi volt az ok?
Megerőszakolt - 3,5 év együttélés, egyik nap felb.szták a melóhelyén, hazajött, vacsi, aztán bevitt a hálóba és mivel ő az erősebb, így hiába ellenkeztem.
Szerinte semmi nem történt, ő csak levezette a stresszt.
Nemrégen véletlenül összefuttotunk (Bp) konkrétan úgy nézett rám, mint aki meg akar ölni.
Mindketten gyárban melóztunk 7vévet éltünk együtt majd az edzőteremben az egyik gazdag férfi beszédítette hogy ha vele lesz mindig kirándulgatás wellnesz lesz.Irigykedett pár barátnőjére akiknek szintén ilyen párjuk volt mert ő soha nem tud semmit felrakni a facebookra.Reggel összepakolt délután már az új férfinél volt.Melóhelyen is felmondott.2 hónapig volt a csávóval majd az is kidobta újabb nőt kezdett szédítgetni.Visszakönyörögte magát a gyári melóra majd engem is megtalált mert munkásszállóra vették fel lakni mert a csávó is kidobta.Jött oda hozzám megint hogy kezdjük újra velem akar már csak lenni.Elküldtem de nagyon csúnyán.Hazaköltözött utána az anyjáékhoz Nyírségbe ha jól tudom közmunkás lett a faluban virágokat ültet meg kapálgat az út mentén.
Egyszer elmentünk arra a haverokkal mikor láttam az út mellett dolgozni megálltunk kocsival majd megkérdeztem tőle hogy ez most megérte neked.És jól kiröhögtük ez volt a válasz amiért megcsalt.
Soha nem is volt rendben, csak húztuk évekig.
Én úgy voltam vele inkább vele, mint évekig egyedül, arra ráérek.
Ő meg szerintem úgy volt velem, hogy amíg nincs jobb. (Ez okozta az egész rohadását kezdetektöl is szerintem).
Utána meg jöttek is az évek egyedül.
12 évig voltunk együtt.
Nálam kihűlt a dolog, tulajdonképpen barátság extrákkal volt már csak a kapcsolatunk. (Én így láttam, többször jeleztem is neki, hogy valami fura közöttünk egy ideje, de ő úgy látta, minden rendben, csak a szexuális életünk lapos, de majd jobb lesz, megoldjuk).
Időközben munkahelyet váltottam, ahol az egyik kollégám iránt fél-1 év után elkezdtem valamiféle vonzódást érezni.
Sem a kollégának, sem a páromnak nem szóltam erről.
Tehát nyilván nem nyitottam a kolléga felé, fizikai megcsalás sem volt (még egy arcra puszi sem, ölelés, soha!), mégis úgy éreztem, ha ilyen fellángolás megtörtént bennem valaki más iránt, akkor ott már elég nagy a baj. Szóval inkább szakítottam, mert ezt tartottam helyesnek.
9-es, akkor hadd emeljem ki magam eme ritka példányok közül: ügyész volt a párom, akivel szakítottam.
És az akkori közös otthonukból semmit nem vittem el, csak a ruháimat, laptopom, könyveim.
A lelkiismeretem többet ér, mint az anyagi javak. És inkább költöztem el egy 30 nm-es lukba, minthogy olyan emberrel éljek, akit már sajnos valamiért nem tudok szívből szeretni.
(Megint 6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!