Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek több éves párkapcsolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek több éves párkapcsolata szakítással végződött, ott mi volt az ok?

Figyelt kérdés
Milyen olyan dolgok vannak a ,,szerelem elmúlásán" kívül, amik csak több év után jönnek ki?

2024. máj. 20. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Több mint 3 év után szakítottunk. Engem nagyon zavart, hogy nem állt szándékában elköteleződni, még a távlati terveiben sem szerepelt. Így utólag látom, hogy én sem voltam alkalmas a házasságra, de ezt akkor még nem tudtam. Buta voltam és éretlen. Egy kolléganőm meglátta őt egy másik lánnyal, csúnya jelenetet rendeztem, ő elrohant, és ezzel vége lett. Azt hittem, vége a világnak. 22 éves voltam.
2024. máj. 21. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az exbarátnőm szégyellt engem. És szerintem így utólag azt gondolom, nemcsak velem volt intim kapcsolata. Szerencsére azóta megtaláltam életem párját, aki igazán és önmagamért szeret.
2024. máj. 29. 05:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért szégyellt?

Én a férjemmel 17 évig voltam együtt.

Önző és fantáziátlan volt az ágyban, mindenért veszekedett, parancsolgatott, semmit nem lehetett megbeszélni, kiabált, ivott, a végén évek óta már semmilyen szex nem volt.

Jött egy férfi aki gyengéd volt, törődött az én élvezetemmel a szerelmeskedésben, stb. Másfél évig tartott, lebuktunk.

A férjem ezután újra akarta kezdeni velem, de én már nem szerettem.

2024. máj. 29. 21:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Törődtem vele, mindent megtettem érte, mégis szégyeltt engem. Csak kihasznált, de azt nagyon.
2024. máj. 29. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:

De mit szégyellt rajtad?

A külsődet, a munkádat, az öltözködésedet, a végzettségedet? Vagy?

2024. máj. 29. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tökéletes testem. A gyerekeinek és az anyjának több mint két és fél év alatt nem mutatott be, de személyi sofőrnek jó voltam. Mindenhová én vittem. De nem is akart komoly kapcsolatot, de ezt persze nem mondta el.
2024. máj. 30. 04:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még nagy ritkán állta a tankolás költségét és jó, az első javítás költségét közösen álltuk, de utána soha meg nem kérdezte adjon-e az üzemanyagba vagy hogy hó végén lesz-e mit ennek vagy ha együtt voltunk és akkor kellett tankolnunk akkor sem, de neki nem felelt meg a BKV, nyaralásra nem felelt meg a vonat.
2024. máj. 30. 05:08
 18/19 anonim ***** válasza:
10. de az más , mert nem szegenyebb ferfihoz koltoztel .
2024. máj. 30. 10:10
 19/19 Barito ***** válasza:
8: most még jól tette, de 20 év múlva már nem tette volna jól.
2024. jún. 10. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!