Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?
Mer 1 össze van hugyozva sokszor a WC 2 meg lehajtani nem szokta a pasik nagy része.
De persze...te vagy otthon.
3
Mi van összehugyozva, ha egyszer le sincs hajtva?
Mert a felhajtott vécédeszka gusztustalan, ha így húzod le, az összes baci szétszóródik a környezetében.
Valamint ha állva pisilsz, szétfröcsögnek a cseppek a fajanszon, sőt körben a csempén és a padlólapon is. Büdös lesz tőled, azért.
Te vagy ott, jogos. Csak épp te is jobban járnál, ha nem lenne húgyszagú a vécéd. Te takarítod vagy ő?
3#
Így van én vagyok otthon.Ez az én lakásom,ő költözött hozzám.
Szeretném,ha ő is otthonosan érezné magát...,de a saját lakásomba nem fogok ülve pisilni,még ha a fejetetejére is áll
5#
A takarítást főleg en csinálom,ő is szokott de ő ritkábban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!