Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hülye és én fújom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye és én fújom fel ezt az egészet szerintetek?

Figyelt kérdés
5 éve alkotunk egy párt, van egy kisbabánk, és a páromnak előző kapcsolatábol van egy 8 éves fia. A párom hosszú rövid hétben dolgozik, tehát hosszú hét az hétfő,kedd,péntek,szombat,vasárnap a rövid pedig szerda és csütörtök. Mikor reggel elmegy mi még alszunk, mikor este jön mi már alszunk. Na most ha hosszú hetes akkor a 7napbol 1napot van velünk a szerdát, csütörtököt a fiával tölti. Ha rövid hetes, akkor hétfőn vagyunk együtt és szombaton. Többit a fiával van. Na most ez működött addig míg nem volt meg a baba. De így se főzni, se enni, se pisilni, se fürödni nincs szinte időm mert vannak olyan napok amikor szinte egész éjjel fent vagyok mert a kicsi egyáltalán nem jó alvó sem éjjel sem napkozben. Szóval 0 segitsegem van. Neki persze jó mert amikor a 8 éves fiával van ő akkor piheni ki magát. Mar felvetettem a témát hogy menjünk szét mert társat keresek és nem lakótársat...de állítása szerint nem tud 2 felé szakadni mert van egy másik gyereke is. Most őszintén nem tudom hogy szülés utáni hormonok miatt vagyok ennyire szarul és túl sokat akarok tőle, vagy tényleg ez így nem működhet...
tegnap 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Csak azt nem értem,hogy az ilyen miért vállal veled gyereket,ha nem is tud vele foglalkozni. A gyereket sajnálom leginkább.

Sajnos vannak ilyen suttyók,akik boldog-boldogtalannak csinálnak gyereket, aztán meg jórészt leszarják. Nálad csak azt nem értem,hogy ez hogy nem volt neked egyértelmű ,előre látható,hogy nem ő a megfelelő ember a családalapításhoz.

tegnap 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Erről nem.volt szó, mielőtt megszuletett a baba, hogy hogy fogjátok megoldani? Nyilván ez így nagyon nehéz, hiszen szinte semmi segítséget nem kapsz. Elnézést, de kicsit felelőtlenség volt így bevallalni ezt q gyereket.
tegnap 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem miért kéritek szamon hogy miért vállaltak gyereket? Ha nem tudsz tanácsot adni, ne kötekedj🙌
tegnap 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Minden nő magának szül. Örök törvény
tegnap 19:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3-milyen tanácsot lehet itt adni? Van egy kész helyzet, a férfi időbeosztása. Gondolom az már nekik is eszükbe jutott, hogy tudna-e a pasi munkahelyet váltani, vagy hogy van-e másik segítség.
tegnap 19:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna hogy ez lesz a vége, nyilván nem vele alapítok családot. Ahogy megannyi más egyedülálló anyuka sem... Senki homlokára sincs ráírva a közös történetünk következő fejezete.
tegnap 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus előbb kellett volna gondolkodni szitu...

Van szerintem itt ezen kívül is gond a kapcsolattal...

tegnap 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazad. Az ő időbeosztása nem változott semmit. Pont ez a bajod. Viszont nem mondhatod, nem tudtad, hogy ez így fog folytatódni. Azt hitted, hogy innentől kevesebbet lesz a fiával, de tévedtél. A te tévedésed rajta kéred számon. Ebből így tênyleg válás lesz.

tegnap 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, leultetek, beszéltek a gyerekvallalas előtt? Történt olyan ígéret a részéről,amit aztán nem tartott be?
tegnap 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:

A 8 éves gyereket nem tudja áthozni hozzátok?

Így tudna vele is meg veletek is lenni.

tegnap 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!