Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a hülye és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hülye és hagynom kellene a francba az egészet?

Figyelt kérdés
A volt férjemmel van egy fele fele tulajdonú ingatlan. Ő használja. Azt mondta, kifizeti a felét, de nem hajlandó ezt lepapírozni, még beszélni sem az értékéről. Illetve mondott egy nevetséges összeget, amit szerinte ér az ingatlan. Papíron nincs munkája. Én be akarom adni a bíróságra, de mindenki azt mondja, hülye vagyok, mert úgysem látok belőle semmit és jaj mit fog majd szólni az ex. Ki nem sz..rja le? Ha másfél év alatt nem sikerült még csak beszélni sem róla értelmesen, miért várjak addig, míg elveszi a kis barátnőjét és csinál a két kakukkfióka mellé egy harmadikat. A saját gyerekünk meg megszívja. Szabadulni akarok tőle, nem akarom, hogy engem is magával rántson a sötét kis üzletei miatt.
2023. febr. 18. 12:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Igazad van. Ha szépen nem megy, akkor másképp kell.
2023. febr. 18. 12:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Abból a szempontból hülye vagy, hogy másfél éve vársz a csodára. Már akkor be kellett volna adni a bírósági keresetet.
2023. febr. 18. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Igen, hülye vagy, hogy eddig vártál, és nem szartad le mások véleményét. Ez van kiscsillag. Oszd be.
2023. febr. 18. 12:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy ügyvédet, aki ingatlanjogban járatos. Beszélj vele, hogy mik a lehetőségek.

Az biztos, hogy az ingatlan használatáért kérhetsz bérleti díjat. De 6 hónapra visszamenőleg. Ezt kezdd el behajtani. Természetesen hivatalos úton.

Az ingatlan eladása lenne a legjobb, de ha az exed ezt nem akarja, akkor marad a bíróság. Viszont ezen te is bukni fogsz, mert a kényszerárverezés során kevesebbet kaptok, ki kell fizetni a költségeket, és a maradékot felezitek. Ha nem érdekel, és màr csak azért megéri, hogy az exed hajléktalan legyen, akkor hajrá.

Ezt esetleg neki is elmondhatod, hogy ez az egyetlen járható út marad számodra, ha az eladásba nem megy bele. Hátha mégis.

Gyerektartást is érdemes megemeltetni. Elvégre nektek is lakni kell valahol, amíg ő befoglalja a közös ingatlant.

Azt magasról tojd le, hogy ki mit gondol. Az exed és a nője mindenhol sipákolni fog, hogy kisemmized öket. Csak mondj annyit, hogy a bíróság dönti el, mi jár jogosan a gyereknek. Nem kell mentegetőzni, meg védekezni. Csak rontasz a helyzeten.

Minden csoda három napig tart. Majd elfelejtik. Te gondolj arra, hogy aki ellened beszél, az vajon adna-e neked öt forintot, mikor téged semmiz ki épp az exed.

Növessz vastag bőrt, és taposd ki, ami jàr!

2023. febr. 18. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell becsültetni hivatalosan az adott ingatlant (legyen róla szakvélemény). Fogadj ügyvédet és intézkedj! Már rég megtehetted volna. Nem vagy hülye, csak hittél a hitegetésnek, jóhiszeműen vártál. A törvény számít nem az exed ígérgetése. Nincs olyan hogy ő mit akar. Mit mond a törvény? Mi jár neked jogilag? Csak ez számít. Ügyvédre hallgass és ne haverokra, megmondóemberekre, rokonokra stb.

Azt egyébként nem értem ha ő már a volt férjed akkor miért nem lett a vagyonmegosztás a váláskor elintézve? Vagy még friss a sztori?

2023. febr. 18. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Add be a bíróságra, ne törődj más véleményével.
2023. febr. 18. 12:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bíróság! Ne hallgass senkire.Az végképp nem számít mit szól az ex vagy bárki más.
2023. febr. 18. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, egy éve váltunk el. Mert akkor megígérte, hogy tavaly kifizet. Ősszel azt mondta, majd idén. Decemberben közölte, hogy majd júniusban beszélünk az összegről. Magyarul full hülyének néz.
2023. febr. 18. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd tovább és kész, probléma megoldva.
2023. febr. 18. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod magad. 🤷‍♀️
2023. febr. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!