Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg letezik olyan no aki a csunyasaga miatt nem el parkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Vagy csak a szemelyiségével van baj, csak nem veszi eszre...?2022. nov. 30. 05:51
1/29 anonim válasza:
A férfiak 80+% a külsőre hajt. Ritka az olyan ember, aki először a személyiséget ismeri meg. Persze van kivétel.
2/29 anonim válasza:
ezt ugye nem komolyan kérdezted?
3/29 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem.
Meg senki sem bizonyította itt nekem akitől kérdeztem...Olyantól aki állította, hogy csúnya. Aki nem kamu volt, azokról nekem az jött le, hogy o nem is akar ismerkedni csak nem lássa be. A pasikat hibáztatják, de ismerkedni nem akarnak.
2022. nov. 30. 07:01
4/29 anonim válasza:
Kisugárzás hiányos valószínűleg lehet. (Szociális készségek bizonyos szintű hiányával él.)
Rólam nem állítják, hogy csúnya lennék, de túl szépnek sem tartom magam. Nagyjából az átlaghoz tartozom.
5/29 A kérdező kommentje:
ma 07:04 Átlagosnak lenni jó!:)
2022. nov. 30. 07:07
6/29 anonim válasza:
Milyen igazad van kérdező. Csak a szép nők vannak egyedül, a csúnyákat szétkapkodják. Aki csúnya és azt állítja, hogy nem kell senkinek, hazudik.
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
9/29 A kérdező kommentje:
Randiznék vele ha korban hozzam illő lenne...De nem az.
Oke egy csunyacska idosebb nonel meg elofordulhat, hogy nem talal part...de nekem 30-40 eves csaj ne mondja, hogy nem kell senkinek sem!!
2022. nov. 30. 07:14
10/29 A kérdező kommentje:
ma 07:12 Pont le.zarom, hogy mit jelentgetsz. Fel tettem 1 kerdest es nem sertettem vele szabályt!
2022. nov. 30. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!