Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg letezik olyan no aki a csunyasaga miatt nem el parkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Vagy csak a szemelyiségével van baj, csak nem veszi eszre...?2022. nov. 30. 05:51
21/29 anonim válasza:
Instan írjatok be hogy Mariann lapjai.
Na nekem ezek után senki ne mondja hogy egy no a külseje miatt nem talál pasit. Neki is férje van…
22/29 anonim válasza:
Egy átlagon aluli pasival te szívesen ismerkednél?
Te az ilyen hozzám hasonló pasikat férfinek tekinted?
Komolyan érdekel.
23/29 anonim válasza:
#21 xdxd én régebben bekövettem azt a nőt.
Tragédia :) most egy ideje már nem nézem a sok sz.rt amit feltesz de jooeg.. az a nő.. atyaeg. Meg az egész környezete 🤮
Én a férjét nem láttam de gondolom az sem egy agysebesz.
24/29 anonim válasza:
Az a durva hogy nem is annyira gaz a pasija 🤣🤣 mármint persze gáz, de hozza képest nem olyan durva
Na ha az a no férjhez ment akkor itt ne rinyaljon senki
25/29 anonim válasza:
majd megnézem már milyen 😂😂 de tuti gáz 😂😂 nekem már az gáz ha azzal a nővel el
26/29 anonim válasza:
Akkor már a lábfejét is nézd meg 🤣🤣😱
27/29 anonim válasza:
:) van olyan videó amiben mutogatja? 😂 nee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!