Szerintetek ket nagyon ronda ember szeretheti egymast valaha is? Hiszen mindenki a szephez vonzodik, igy egymashoz sohasem fognak. Alakulhat igy ki igazi szerelem vagy szeretet?
Szerintem kialakulhat. Páromat is a belső tulajdonságaiért szeretem. Viszont a külsejét tekintve a sportos testalkat nekem bejön.
N
Azok csak nyomorult kompromisszumos kapcsolatok.
Kézen fogva járnak hogy megmutassák lehet így is boldognak lenni.
Valójában meg havonta 1x dugnak (vagy még annyiszor sem) mert nem is kívánják egymást.
Szerelem alapja a vonzalom, vonzódni pedig csak vonzó emberekhez lehet.
Talán tapasztalatból beszélsz? :)
Vagy netán megkérdezted tőlük, hogy hányszor dugnak havonta? :)
Te a szeretetre kérdeztél rá, nem a szerelemre. Azért más tészta a kettő. Míg a szerelem múlékony, addig a szeretet a végsőkig is kitarthat. Az igaz szerelmek egy idő után átalakulnak szeretetté, így maradnak meg egymás mellett egyes emberek. De szeretet többféleképpen kialakulhat. Egy ronda, és ezáltal magányos embernek már az is sokat jelenthet, ha valaki elfogadja őt, úgy, ahogy van. Két hasonló problémával küszködő ember rendkívüli módon megtudja érteni egymást, ami megint csak hozzájárulhat a szeretet kialakulásához. Hála, törődés, szeretet. Mind többet ér a szerelemnél, ami általában csak gyötrelemhez vezet.
5-öske de nagy okos vagy te.
Járjál már egy csúnyával, majd meglátod milyen gyakran fogod megkívánni.
Idióta.
Ha nem kívánom, minek járnék vele? Nem vagyok idióta, veled ellentétben.
Fogadjunk, hogy szemtől szemben nem lenne ekkora a pofád, szépségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!