Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintem csúnya az arcom de a családtagjaim azt mondják szép vagyok (elfogultak). Kinek van igaza?
Nem vagyok kövér inkább csak vékony. A bőröm se a legszebb, sok anyajegyem van. A csajozás terén szerencsétlen vagyok volt hogy próbálkoztam de csak kiröhögtek.
Tesóm szerint nem a külsőmmel van a gond hanem azzal hogy csak tanulok aztán haverokkal piálok és ez megy éveken keresztül és hogy magammal nem foglalkozok.
Nah de komolyra fordítva a szót független véleményekre vagyok kíváncsi hogy például mivel fejleszthetném magam, változtassak e az öltözködési stílusomon stb.
Képet privátba tudok küldeni vagy csak mutatok egy fb profilt.
HA ízléstelen a kérdés akkor kérlek ne kövezzetek meg.
17/F
Mondjuk kezdd azzal hogy állj le a haverokkal piálással(ettől függetlenül még találkozhatsz velük).
Ha vékony vagy és rosszul érzed így magad akkor kezdj el picit edzeni.
Még ilyesmik.
Egyébként a családod mindig máshogy lát(főleg a szüleid) mint a többi ember. Szóval ha szerintük szép vagy az még nem jelent sokat.
Egyébként szerintem az anyajegyek nem problémák, attól még nem lesz csúnya a bőröd ha ápolod.
Ha gondolod küldhetsz képet és akkor még többet tudok segíteni.
17/F
Szerintem a tesód arra akart utalni, hogy legyenek egyéb hobbijaid is.
Egyébként az is segíthet, ha kideríted annak az okát, hogy miért csak nevetnek rajtad a csajok. Én így látatlanban a leírás alapján a magabiztosság hiányára tippelnék, de lehet, hogy más az oka.
nemtom nekem nem jonnek be az ilyen fiuk akik csak tanulnak meg isznak kezdj el gyurni meg ilyenek aztan jonni fognak a csajok te bolond
18l
Nekem is küldhetsz képet.
Szerintem az iszogatással semmi baj, amíg mértéket tudtok tartani. A baj talán az, hogy nincs más hobbid/sport, ami leköthetne a tanuláson kívül.
Az anyajegyektől nem lesz csúnya a bőröd, csak az ápolatlanságtól.
Hogy próbálkoztál, hogy kiröhögtek?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!