Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy soha nem lesz barátom?
Senki nem erdeklodott meg felem. Nem tartozom a legszebb lanyok közé. Atlagos alakom, de most felszaladt par kilo ezert lett egy kis hasam. Probalok fogyni, de sajnos fel gyorsabban jon mint le. Arcom is pattanasos. Felek hogy soha nem fogok talalni senkit es senki nem fog engem szerentni
17/L
Egek, tudom mennyire elcsépelt, de ne a külsőd legyen a lényeg. Mindenkinek vannak pl. pattanásai, senki se hibátlan. Fogadd el magad, tanuld meg szeretni magad, azt a csodálatos valakit, aki vagy. Ismerd fel a tehetségeidet, próbálj ki új dolgokat. És közben biztos vagyok benne, hogy megismerkedsz valakivel, vagy közelebb kerülsz valakihez.
Nem késtél le semmiről, 17 éves vagy. Lehet, hogy másoknak már komoly kapcsolata van, de az ők, te meg te vagy. :) Biztos vannak barátaid, de mindenképp szerezhetsz barátokat, akik szeretnek. A szeretet sokféle, és akad majd olyan, akivel szerelmesek lesztek. Kitartás!
Ha tudnád hány fiú érez ugyanígy, akkor nem lennél ez miatt ideges:D
Na de komolyra véve: az első válaszolóval teljesen egyetértek, nem kell erőltetni azt, hogy "valakivel össze KELL jönnöm", mert annak ritkán van jó vége. Ha találsz, vagy már van olyan hobbid, amivel olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek hasonló az érdeklődésük a tiedével, akkor az sokat segít, hogy ne érezd magad egyedül. És persze a fiúknak csak egy ideig fontos a külső, de meglepődnél, hogy - a normális srácoknak legalábbis - mennyire kevés ideig számít.
Meg nem olyan vékony testalkattal is lehet csinosan kinézni, felöltözni; a pattanásaiddal meg ha annyira zavarnak akkor sok mindent lehet velük kezdeni, még a legszörnyűbb pattanások is eltűnnek idővel.
De egy kedves kisugárzásnál nincs fontosabb - persze én is olyan vagyok, aki ösztönösen bunkó, zárkózott lányok társaságában -, de ezt lehet gyakorolni. Ha valakinek megtetszel, akkor nem tántorítja el, ha szégyenlős vagy:)
Szóval sok sikert és fel a fejjel! :)
Ne izgulj a pattanas csak egy ideig van. Meg ha nem nagyon durva akkor nem is zavaro.Meg előbb utobb ugyse lesz. Az alkat meg keplekeny igaz hogy en fiu vagyok de nagyon magas. Es alapbol nagyon vekony is lennek(bár kiskoromban kövér is voltam). De aztan elkezdtem sportolni. 13 evet úsztam. Kb.1,5 evet edzettem aztan egy ev kimaradt de kb. 0,5 eve ujra kezdtem mert nagyon elegedetlen voltam magammal. De most is az vagyok. De fejlődök e meg messze a cél... És mar nem is hagyom abba mert a közérzetem is jobb igy hogy edzek.Az a lényeg hogy csak azzal foglalkozz hogy neked tetszik-e amit látsz ne masokkal. Meg amugy lanyoknal cuki is ha van egy kis hasuk😊. Sokkal nőiesebb meg vonzobb mint a kocka has. Siman lehet baratod. Csak járj nyitott szemmel😊 .
19/F
Szia!
Én is 17 éves lány vagyok, nekem se vot még soha barátom... Pedig nincsenek pattanásaim, szép az alakom és az arcra sem vagyok bányarém. Ez lehet kicsit egoistán hangozhatott...😅 De arra akartam kilyukadni, hogy attól még ha a külsőd szép/átlagos, nem biztos hogy lesz barátod. Persze az is fontos, hiszen a "külső megfog, belső megtart", de nem az a lényeg.
Nekem lehet a kisugárzásommal van a gond, hogy kerülnek a fiúk.😂😅
Egyébként még sokat fogsz/fogunk változni. A pattanásaid majd elmúlnak (nekem már 11 éves koromban kijöttek, 1 évvel ezelőtt már alig volt), az alakodon tudsz változtatni. Csak idő kell és persze nem utolsó sorban: kitartás.:)
Addig is én csak azt tudom javasolni, hogy ne keseredj el ilyen butaságok miatt. Előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját.:D
Például én úgy vagyok ezzel, hogy majd jön... legalábbis reménykedek benne.:D De gondolom nem mostanában, nem is vagyok olyan társaságban... Addig is a jövőm megalapozásával foglalkozom, ráérek még fiúzni. Szerintem ebben a korban vannak fontosabb "kötelességeink" amiket meg kell tennünk.
17 evesen ne a pasikon jarjon az eszetek.
17 evesen meg azt se tudtam joforman,h mi a pi.a 32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!