Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még barátom?
#utolsó
Elég sok nagyobb súlyfelesleggel rendelkező lányt láttam elég jó pasikkal.
Szóval azzal sem lehetetlen. Illetve írta hogy már elég sokat adott le.
Ebből nem nagyon tudom megmondani, mert nagyon nem látni a személyiségedet benne. Amennyit elárultál az alapján simán lesz palid szerintem. Az első mondatot azét írtam, mert én kapásból nem a kinézetet figyelem, hanem, hogy milyen ember. Mivel visszahúzódó vagy, hasonlóan mint én, ezért nem hitegetek, ha nem lesz szerencséd, akkor nem lesz egy ideig. Ne vedd rossz néven, nem miattad van, nekem se volt eddig senkim. A visszahúzódóakkésőn szerzik meg életük párját és magamat is bíztatva mondom, hogy ha viszont meglesz, akkor az sokkal jobb lesz, mint ha éppen ma szednéd össze :) A súlyleadással kapcsolatban: ne az érdekeljen, hogy más milyennek szeretne látni, hanem, hogy TE hogy szeretnéd magadat látni. Ha szereted saját magadat és magabiztosabb leszel, akkor ezt más is észreveszi ;) Remélem tudtam segíteni, de ha kell segítség, írj nyugodtan rám.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!