Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek lehet még barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még barátom?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, sajnos elég nagy súlyfelesleggel. Ráadásul nagyon visszahuzodo is vagyok, nehezen barátkozok, ismerkedek. Az utóbbi időben elhatároztam magam és már 20kg-t leadtam. Szerintetek van rá esélyem, hogy egyszer még lesz barátom?
2020. máj. 3. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Persze, hogy lesz. Millió ilyen kérdés van, de nem értem, hogy minek. Egyszer mindenkinek lesz valaki. Egyébként meg 16 évesen nem vagy elkesve semmivel.
2020. máj. 3. 21:47
 2/7 anonim válasza:
Én ugyan ez vagyok fiúban csak nincs feleségem 17/F
2020. máj. 3. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Súlyfelesleggel szerintem felejsd el
2020. máj. 3. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

#utolsó

Elég sok nagyobb súlyfelesleggel rendelkező lányt láttam elég jó pasikkal.

Szóval azzal sem lehetetlen. Illetve írta hogy már elég sokat adott le.

2020. máj. 3. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Az a baj pár sráccal,hogy ha a súlyosabb lányok jönnek be nekik,akkor nem akarják,hogy lefogyj.(Sőt eléggé sok embernek van ilyen fétise,hogy egyre többet hízol.)Amúgy az ilyen kérdéseknél egyértelmű,hogy burkoltan írják a légtöbben,hogy szeretnének ismerkedni. :D
2020. máj. 3. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Ebből nem nagyon tudom megmondani, mert nagyon nem látni a személyiségedet benne. Amennyit elárultál az alapján simán lesz palid szerintem. Az első mondatot azét írtam, mert én kapásból nem a kinézetet figyelem, hanem, hogy milyen ember. Mivel visszahúzódó vagy, hasonlóan mint én, ezért nem hitegetek, ha nem lesz szerencséd, akkor nem lesz egy ideig. Ne vedd rossz néven, nem miattad van, nekem se volt eddig senkim. A visszahúzódóakkésőn szerzik meg életük párját és magamat is bíztatva mondom, hogy ha viszont meglesz, akkor az sokkal jobb lesz, mint ha éppen ma szednéd össze :) A súlyleadással kapcsolatban: ne az érdekeljen, hogy más milyennek szeretne látni, hanem, hogy TE hogy szeretnéd magadat látni. Ha szereted saját magadat és magabiztosabb leszel, akkor ezt más is észreveszi ;) Remélem tudtam segíteni, de ha kell segítség, írj nyugodtan rám.

19/F

2020. máj. 4. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Hogyne lenne? Nem is a külső fontos egy srácnak ha szeret téged, viszont amilyen kitartó vagy, tuti összejön ez jó tulajdonság!:)
2020. máj. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!