Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ez az oka annak hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez az oka annak hogy soha nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Zárkózott, félénk könyvmoly vagyok, aki mindig valamilyen tudományos ténnyel bombázza a körülötte lévőket.Összeségében nagyon fura vagyok és szerintem elriasztom az embereket magam körül.Eléggé szarkasztikus vagyok, és nem kertelek.Ha valami nem tetszik akkor rögtön a másik arcába vágom a véleményem.Kijavítom a nyelvtani, stilisztikai, tartalmi hibákat egy beszélgetésben. Ezek tényleg annyira idegesítő tulajdonságok hogy elriasztok mindenkit?17/L
2020. febr. 1. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát a beszélgetésés-kijavítgatós dolog nem túl szimpatikus a legtöbb embernek, és persze a zárkózottság sem segít, viszont a szarkasztikusság és szókimondás (nekem például) vonzó lehet.
2020. febr. 1. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen: Ezek tényleg annyira idegesítő tulajdonságok, hogy elriasztok mindenkit?
2020. febr. 1. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A mondatvégi írásjel után mindig kell szóköz.
2020. febr. 2. 00:04
 4/8 anonim válasza:
Engem idegesítenek az ilyen emberek.
2020. febr. 2. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Azzal, hogy félénk vagy és szeretsz olvasni, nincs baj szerintem. Kimondod a véleményed, oké, de nem mind1, milyen formában teszed ezt. Ezen próbálj kicsit változtatni.
2020. febr. 2. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezek nem kizáró tényezők, de biztos van olyan fiú, akit az említett tulajdonságok zavarhatnak, pl. hiúság miatt.

A leírtak alapján nincs veled semmi baj, de előfordulhat, hogy ebben a korban (16-22) a fiúk nem igazán fognak Téged értékelni. De azért ne add fel! :)

2020. febr. 2. 17:00
 7/8 $$$$$ ***** válasza:
76%

Hát engem csak a nyelvtani hibak kijavitasa idegesitene... Mivel nagyon rossz a helyesírasom. De nem is nezem sokba... Mivel igy is bejutottam az egyetemre egy normalis szakra. És aranylag jol is tolom... Es a helyesírast bevallom öszinten feleslegesnek erzem... De a többi dologgal nincs baj.

19/F

2020. febr. 2. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha tudsz szeretni, őszinte vagy és bizonyítod a szeretetet, akkor szerintem ez még nem ok arra hogy elhagyjon valaki. Lehet valami szinten néha zavaró, de most ez nem ok arra hogy ne akarjon megismerni valaki szerintem. Én szívesen megismernélek, a zárkózott lányokat szeretem mert ők nem olyan kis insta sztárok.:)

19F

2020. febr. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!