Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez az oka annak hogy soha nem volt barátom?
Szia!
Szerintem ezek nem kizáró tényezők, de biztos van olyan fiú, akit az említett tulajdonságok zavarhatnak, pl. hiúság miatt.
A leírtak alapján nincs veled semmi baj, de előfordulhat, hogy ebben a korban (16-22) a fiúk nem igazán fognak Téged értékelni. De azért ne add fel! :)
Hát engem csak a nyelvtani hibak kijavitasa idegesitene... Mivel nagyon rossz a helyesírasom. De nem is nezem sokba... Mivel igy is bejutottam az egyetemre egy normalis szakra. És aranylag jol is tolom... Es a helyesírast bevallom öszinten feleslegesnek erzem... De a többi dologgal nincs baj.
19/F
Hát, ha tudsz szeretni, őszinte vagy és bizonyítod a szeretetet, akkor szerintem ez még nem ok arra hogy elhagyjon valaki. Lehet valami szinten néha zavaró, de most ez nem ok arra hogy ne akarjon megismerni valaki szerintem. Én szívesen megismernélek, a zárkózott lányokat szeretem mert ők nem olyan kis insta sztárok.:)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!