Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátom?
Jaj nem értem hova rohan mindenki 16 évesen... Még bármi jöhet, bárkivel találkozhatsz.
Egyébként már én is azt hittem, hogy egyedül halok meg, aztán 18 voltam amikor megismertem azt a fiút, akivel fél év barátság után összejöttünk. (És ez nem 1945-ben volt, mert most 19 vagyok :D )
Szóval ne rohanj sehova, hidd el, eljön az ideje annak is.
Viszont arról adhatnál egy kicsit több infót, hogy miért írtad, hogy nem tudsz egy fiúval sem megismerkedni.
Szia, én szívesen megismernélek. De ne arra menj hogy jaj még egyetlen kapcsolatod sem volt, hanem arra hogy olyan legyen ahol a fiu is és te is kitartasz mellette hogy több kapcsolat ne kelljen majd és ne szégyeld ebbe semmi szégyen sincs :) Mondjuk én neten szeretnék elsőre beszélni mert élőbe nekem nem menne leszólítani valakit, de utána le vakarni nem tudna magáról élőbe ha lenne barátnőm :D Van aki normális neten is, lány is fiu is, csak általába ha én találok megfelelő lányt azt nem pesti. Ne izgulj rá ennyire 16 évesen, mert csak át fognak verni esélyesen. Kitartás.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!