Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi az oka annak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka annak ha nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

A környezetem szerint nagyon ideje lenne hogy találjak magamnak egy fiút, de nem tudom...... 16 évesen még nem volt senkim, pedig műszaki suliba járok ahol elég sok a fiú...... 167 cm magas vagyok, hosszú enyhén hullámos sötétbarna hajam van, zöld szemeim, hosszú lábaim, lapos hasam..... A természetem alapvetően nagyon jó, kedves, barátságos vagyok mindenkivel, a családom, és barátnőim szerint nyitott, okos, intelligens, jószívű, hűséges, segítőkész lány vagyok és mindig mosolygok...... Nincs sok rossz tulajdonságom, kettő van, elég türelmetlen vagyok és nagyon sértődékeny..... Persze nem mindenen sértődök meg, de ami számomra olyan azon igen.....

Buliba nem nagyon járok, elég visszafogott és szerény lány vagyok, nem öltözködöm kirívóan, nem sminkelek......

A véleményeteket szeretném kérni, aki csak lecseszni szeretne azt kérem ne tegye..... Köszönöm előre is mindenkinek, rendesek vagytok

2020. ápr. 21. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj, bár a sértődékenységet nem árt ha visszafogod kicsit. De nem vagy elkésve. Nekem 22 évesen volt az első kapcsolatom. Fél évig tartott, de ez mellékes.
2020. ápr. 21. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem mindenen sértődök meg...... Nem gyakori......
2020. ápr. 21. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát a leírtak alapján semmi baj sincs veled.

Viszont a barna haj zöld szem nem egy különleges párosítás hanem csak olyan sima.

Nyílván ezt csak képről lehetne pontosabban megválaszolni de ha csak a leírtakat nézem akkor én szívesen barátkoznék veled, nincs semmi ami zavarna.

2020. ápr. 21. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából az bennem a különleges hogy mindig mosolygok és nagyon, tényleg nagyon ritkán van rossz kedvem..... De aki minden nap lát annak feltűnő
2020. ápr. 21. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Jók a belső tulajdonságaid kivéve “nagyon sértődékeny.“ de mindenkinek vannak hibái senki se tökéletes, az is sok srácnál jó pont hogy nem jársz nagyon bulizni.

Külsőd is jó ahogy le írtad. Szóval nyugi lesz majd kapcsolatod 16 éves vagy van még időt.

2020. ápr. 21. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
A türelmetlenség a sértődékenység és a bulik kerülése az okok, megválaszoltad a saját kérdésed.
2020. ápr. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!