Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak ha nem volt még barátom?
A környezetem szerint nagyon ideje lenne hogy találjak magamnak egy fiút, de nem tudom...... 16 évesen még nem volt senkim, pedig műszaki suliba járok ahol elég sok a fiú...... 167 cm magas vagyok, hosszú enyhén hullámos sötétbarna hajam van, zöld szemeim, hosszú lábaim, lapos hasam..... A természetem alapvetően nagyon jó, kedves, barátságos vagyok mindenkivel, a családom, és barátnőim szerint nyitott, okos, intelligens, jószívű, hűséges, segítőkész lány vagyok és mindig mosolygok...... Nincs sok rossz tulajdonságom, kettő van, elég türelmetlen vagyok és nagyon sértődékeny..... Persze nem mindenen sértődök meg, de ami számomra olyan azon igen.....
Buliba nem nagyon járok, elég visszafogott és szerény lány vagyok, nem öltözködöm kirívóan, nem sminkelek......
A véleményeteket szeretném kérni, aki csak lecseszni szeretne azt kérem ne tegye..... Köszönöm előre is mindenkinek, rendesek vagytok
Hát a leírtak alapján semmi baj sincs veled.
Viszont a barna haj zöld szem nem egy különleges párosítás hanem csak olyan sima.
Nyílván ezt csak képről lehetne pontosabban megválaszolni de ha csak a leírtakat nézem akkor én szívesen barátkoznék veled, nincs semmi ami zavarna.
Jók a belső tulajdonságaid kivéve “nagyon sértődékeny.“ de mindenkinek vannak hibái senki se tökéletes, az is sok srácnál jó pont hogy nem jársz nagyon bulizni.
Külsőd is jó ahogy le írtad. Szóval nyugi lesz majd kapcsolatod 16 éves vagy van még időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!