Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt még barátom?
Sziasztok.
A helyzet az, hogy soha nem volt még barátom. Kezdem lassan cikinek érezni magamat, amikor megkérdezik tőlem, hogy "na és mi a helyzet a fiúkkal?". Barátnőimnek már voltak szerelmeik és barátaik, viszont Én még csak szerelmes sem voltam soha... Van valami baj velem?! Oké, így láthatatlanban nem tudhatjátok, emiatt a biztonság kedvéért leírom:
1. Nem tartom magamat csúnyának (eddig még senki nem mondott rám ilyesmit), de nem is tengek túl az önbizalomban. Átlagos kinézetűnek gondolom magamat
2. Nőies alakom van, az arcom mondjuk nem valami nőies, inkább kislányos. Általában kontaktlemcsét hordok, de a fekete keretű szemüvegemmel nagyjából úgy nézek ki mint egy átlagos 17 éves lány.
3. Nem szoktam naoi szinten sminkelni magam, nem pattanásos az arcbőröm, tehát nincs különösebben szükségem alapozóra vagy púderre.
4. Az öltözködésem nőies, adok magamra, mindig ápolt vagyok
Tudom, ezek csak külső tulajdonságok, de először egy fiú a külsőt figyeli meg, nem? "Külső megfog, belső megtart".
Lehet feleslegesen "fecsegek" de azért megemlítek 1-2 belső tulajdonságot is:
Szeretek beszélni, nem szeretem a dráma filmeket mert nagyon könnyen elsírom magamat rajtuk, humorosnak tartanak és egyben komolynak is... Ha valamire kíváncsiak vagytok, írhattok, majd válaszolok.:)
Így ezek alapján tudnátok tippeket adni, hogy min változtassak magamon? Hogyan lehet felkelteni egy fiú figyelmét? Mint már említettem, nincsen kiszemeltem, de ha majd lesz, akkor hogyan keltsem fel a figyelmét?
17/L
Egyáltalán nem gáz hogy nem volt még barátod és nem voltal még szerelmes.
Ne érezd magad emiatt rosszul.
Az hogy még nem volt senkid és a környezetedben mindnekinek van valakije, azért nem érdemes valakit magad mellé találnod, hisz akkor az nem szerelem lenne.
Hidd el, majd jönni fog az életedbe egy olyan fiú akivel kölcsönösen fogjátok egymást szeretni.
A felsoroltak alapján szerintem majd biztos fogsz találni magad mellé valakit, de ne légy türelmetlen.
Hello! :)
Semmiről sem maradtál le.
Ne aggódj! :)
Ha eddig még nem voltál szerelmes, az nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne veled. Nem vagy cikis. Egyáltalán nem.
Te is leszel szerelmes.
De nem kell akarni, nem kell siettetni.
Csak azért, mert a barátnőidnek már voltak szerelmeik/barátaik, neked még nem kell szerezned valakit, csak azért, hogy legyen.
Ne legyen ilyen elvárás benned önmagad felé.
Lehet, hogy te nem vagy egy túlságosan rajongó típus.
De ez nem baj.
Mindenki másmilyen.
Van olyan ismerősöm, aki 17 évesen már az első babáját várta, de olyan is, aki 24 évesen lett először szerelmes.
És mindketten boldogok.
Amikor majd te magad úgy érzed, hogy komolyabban érdekel valaki, mert ő maga olyan... Akkor jön el az ideje a szerelemnek. :)
És a legfontosabb: ne változtass önmagadon azért, hogy felkeltsd valaki figyelmét.
Ha változni akarsz, önmagadért tedd. :)
Mindenkinek eljön az ideje. A leirtak alapján érdekes leányzónak tűnsz, hidd el neked is elérkezik lassan, csak légy türelemmel. Az, hogy eddig nem volt pasid, netán tapasztalatlan vagy ne gondold úgy, hogy a hátrányodra válik.
Hajrá és sok sikert
A szingliség csak okozat.
Nem az egyedüllét miatt rossz, ciki a személyiséged, hanem a személyiséged miatt vagy egyedül... ;)
Egyébként fiatal lányként meg úgyis találsz palit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!