Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem volt még barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A helyzet az, hogy soha nem volt még barátom. Kezdem lassan cikinek érezni magamat, amikor megkérdezik tőlem, hogy "na és mi a helyzet a fiúkkal?". Barátnőimnek már voltak szerelmeik és barátaik, viszont Én még csak szerelmes sem voltam soha... Van valami baj velem?! Oké, így láthatatlanban nem tudhatjátok, emiatt a biztonság kedvéért leírom:

1. Nem tartom magamat csúnyának (eddig még senki nem mondott rám ilyesmit), de nem is tengek túl az önbizalomban. Átlagos kinézetűnek gondolom magamat

2. Nőies alakom van, az arcom mondjuk nem valami nőies, inkább kislányos. Általában kontaktlemcsét hordok, de a fekete keretű szemüvegemmel nagyjából úgy nézek ki mint egy átlagos 17 éves lány.

3. Nem szoktam naoi szinten sminkelni magam, nem pattanásos az arcbőröm, tehát nincs különösebben szükségem alapozóra vagy púderre.

4. Az öltözködésem nőies, adok magamra, mindig ápolt vagyok

Tudom, ezek csak külső tulajdonságok, de először egy fiú a külsőt figyeli meg, nem? "Külső megfog, belső megtart".

Lehet feleslegesen "fecsegek" de azért megemlítek 1-2 belső tulajdonságot is:

Szeretek beszélni, nem szeretem a dráma filmeket mert nagyon könnyen elsírom magamat rajtuk, humorosnak tartanak és egyben komolynak is... Ha valamire kíváncsiak vagytok, írhattok, majd válaszolok.:)

Így ezek alapján tudnátok tippeket adni, hogy min változtassak magamon? Hogyan lehet felkelteni egy fiú figyelmét? Mint már említettem, nincsen kiszemeltem, de ha majd lesz, akkor hogyan keltsem fel a figyelmét?

17/L

2020. máj. 6. 22:15
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

16 vagyok.

Mindenki azt mondja hogy gyönyörű vagyok. NEKEM SEM VOLT MÁG BARÁTOM. Mindenki csodálkozik de ez van. Én is szépnek gondolom magam, bár persze vannak hibáim mint mindenkinek. Szerintem ne feszülj rá erre, előbb utóbb úgyis jön majd valaki. Véleményem szerint ez sokkal normálisabb, mint egyes osztály társaim aki kB. 12 éves koruk óta 2 hetente váltogatják a barátjukat. Szóval ha jól számolok kB. 24x4=96 barátjuk volt. 😂😂😂

2020. máj. 22. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyám mindig azt mondta "Jaaj mi lesz velem 18 éves korodra csöngetnek a hülyébnél hülyéb fiúk, hogy viszem a XY-t moziba. EL NE MENJÉL VALAMI IDIÓTÁVAL!!" Neked most ezt mondaná. Nyugalom eljön az ideje, lehet nem pont 18, de valamikor biztos. Itt egy a fontos: EL NE MENJÉL VALAMI IDIÓTÁVAL!!
2020. máj. 23. 02:13
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Én tudjam?
2020. máj. 23. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!