Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden pasi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi azt mondja, hogy csúnya vagyok/nem jövök be Nekik. Mit kezdjek így magammal?

Figyelt kérdés
Interneten és élőben is elutasítóak velem. 18L
2020. márc. 18. 19:32
1 2
 1/11 Thispain ***** válasza:
77%
Általában mikor koptatnak le téged interneten?
2020. márc. 18. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Várd ki, akinek tetszel! Nem tudom elképzelni, hogy olyan visszataszítóan ronda lennél. Lehet, a közeged se jó.
2020. márc. 18. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
ezt így szó szerint jelentették ki vagy csak te olvastad ki a sorokból és autómatikusan diagnosztizáltad magad csúnyaként?
2020. márc. 18. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Sokan írták/mondták, hogy ronda vagyok. Iskolában is folyton a kinézetemmel szekáltak.
2020. márc. 19. 02:04
 5/11 Thispain ***** válasza:
100%
Van egy olyan mondás, hogy “Ha ötvenmillió ember állít is egy marhaságot-attól az még marhaság” (Anatole France)
2020. márc. 19. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

foglalkozz a külsőddel. vedd észre a belső hibáidat, pl. flegma vagy néha, vagy csendes, mikor ki kéne állnod magadért. változtass rajtuk. hordj előnyösebb ruhákat.

járj edzeni, legalább foglalkozz a testeddel. egy fél órás intenzív edzés sokat segít. figyelj oda, mit eszel, nem azt mondom, hogy fogj diétába, de ne légy a meki törzsvendége.

sminkelj nagyon picit. menj el fodrászhoz, járj kozmetikushoz, körmöshöz. légy mindig illatos, vegyél jó testápolókat, és parfümöket.

egyszerűen millió út van arra, hogy jól nézz ki, mert a kisugárzás nagyon sokat nyom a latban. és hidd el, ha jó tested van, de nem annyira széo arcod, nem probléma. nagyon ritka az a nő, akire azt mondják, hogy na ez tényleg csúnya, hidd el.

remélem tudtam segíteni! csak akaraterő kérdése, hogy változtass!

(és amúgy is, csak 18 éves vagy)

2020. márc. 19. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Én szivesen megismernélek ha gondolod.. Belső fontosabb. Alap vonzalom persze kell, ezt nem döntheti el senki elsőre, de nekem a test mell meg ilyenek nem olyan fontosak, szeretet kell.

19f

2020. márc. 24. 01:29
 8/11 anonim válasza:
27%

Ne skatulyázd be magad ! - a szépség reletív . és mindenkinél mást jelent !

Lágy ápolt és és és az egyéniségedet bizonyára lesz aki észre veszi , Ne húzódj vissza , - zudom most nehéz társaságba járni , de ne feledd a kimondottan szép nők álltalában magányosak , mert soha sem lesz tartós kapcsolatuk , csak felszines üres rajongóik !

Én pl . őrömmel megismernélek , bár biszex vagyok , de nekem a SZÉP NŐ csak öres fejü "szökenö"-t jelent

2020. ápr. 27. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Milyen típusú pasiknàl próbálkozol? Lehet az igény nagyobb, mint a kalibered.
2020. máj. 2. 00:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nincsenek még igényeim sem, nem hogy nagy elvárásaim, kedves utsó...
2020. máj. 2. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!