Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi azt mondja, hogy csúnya vagyok/nem jövök be Nekik. Mit kezdjek így magammal?
foglalkozz a külsőddel. vedd észre a belső hibáidat, pl. flegma vagy néha, vagy csendes, mikor ki kéne állnod magadért. változtass rajtuk. hordj előnyösebb ruhákat.
járj edzeni, legalább foglalkozz a testeddel. egy fél órás intenzív edzés sokat segít. figyelj oda, mit eszel, nem azt mondom, hogy fogj diétába, de ne légy a meki törzsvendége.
sminkelj nagyon picit. menj el fodrászhoz, járj kozmetikushoz, körmöshöz. légy mindig illatos, vegyél jó testápolókat, és parfümöket.
egyszerűen millió út van arra, hogy jól nézz ki, mert a kisugárzás nagyon sokat nyom a latban. és hidd el, ha jó tested van, de nem annyira széo arcod, nem probléma. nagyon ritka az a nő, akire azt mondják, hogy na ez tényleg csúnya, hidd el.
remélem tudtam segíteni! csak akaraterő kérdése, hogy változtass!
(és amúgy is, csak 18 éves vagy)
Én szivesen megismernélek ha gondolod.. Belső fontosabb. Alap vonzalom persze kell, ezt nem döntheti el senki elsőre, de nekem a test mell meg ilyenek nem olyan fontosak, szeretet kell.
19f
Ne skatulyázd be magad ! - a szépség reletív . és mindenkinél mást jelent !
Lágy ápolt és és és az egyéniségedet bizonyára lesz aki észre veszi , Ne húzódj vissza , - zudom most nehéz társaságba járni , de ne feledd a kimondottan szép nők álltalában magányosak , mert soha sem lesz tartós kapcsolatuk , csak felszines üres rajongóik !
Én pl . őrömmel megismernélek , bár biszex vagyok , de nekem a SZÉP NŐ csak öres fejü "szökenö"-t jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!