Csak én tartom cikinek és érzek szekunder szégyent, amikor egy pasi eljátssza a nagy "védelmező, hős lovagot"?
Bal oldalt figyeljétek a fehér inges ficsúrt, miután a hosszú hajú pasi felpofozta a nőt:
Reflexszerűen odarohan, mintha valami gyilkosságot követett volna el a pasi, fog egy széket és utána feszít, mint páva a párzási időszakban. De megverni már nem meri. Annyira nevetséges. Ezt csak példának hoztam fel. De számos olyan jelenet van a mindennapi életben, amikor a pasi játssza a nagy szőke lovagot, csöpögősen (már-már papucs módjára) hízeleg a nőnek vagy amint valami történik egy lánnyal a környezetében azonnal odarohan, mint valami megbomlott agyú kiéhezett lúzer vagy feminista szervilis férfi. Utoljára az óvodában láttam így ripacskodni a fiúkat a lányokkal, amikor a homokozóban vki elvette a lapátot tőlük és Pistike supermenként odarohant hozzájuk, hogy igazságot szolgáltasson. Nem tudom, csajok ti is ennyire odáig vagytok az ilyen viselkedésért? Mondjuk az is számít ki az érintett, mert én - 170 centis nyikhaj pasiként - ha ilyen "férfi" lennék és kiállnék a nőkért, akkor egyből egy mitugrász, h***egyerek, komplexusos görcsnek lennék titulálva (még a csajok szemében is, hogy nincs szükségük segítségre) míg a magas, izmos, vonzó pasik tettéért pedig áradoznának, hogy milyen bátrak és férfiasak meg kiállnak a nők jogaiért. Igazi kettős mérce.
Áh tehát az a bajod, hogy nem mersz 3 méternél közelebb menni egy nőhöz mert majd nyilván jól megaláz mert 170 centi vagy. :D
Itt a napi sírjunk a magasságunk miatt kérdés. :)
Továbbra is 173 cm vagyok Martensal együtt és soha a büdös életbe nem volt belőle gondom.
26F
Szerintem is a hülyeség...de amúgy mit keresett az a nő kint? A asszonynak a konyhan van a heje hinnye!
Szaradjon le a keze annak a papucs ferfinak aki kimer allni egy noert! Hat milyen vilagban elunk???
Felnevettem:D
Tudod, nem szégyen megvédeni a gyengébbet, kiszolgáltatottat.
Neked valami komoly mentális gondjaid vannak.
1. A férfi megütötte a nőt, természetes, hogy nem ül mindenki tovább a kávéjukat szürcsölgetve.
2. Nem mehetsz csak úgy oda valakihez, hogy megverd, mert annak következményei lesznek.
3. Semmi gond a 170 centis férfiakkal, férjem is ilyen magas és mégis férfias. Férfiasság nem 190 centin túl kezdődik.
4. Szánalmas vagy és ezért nem kellesz egy nőnek sem, nem a magasságod miatt.
#7: "1. A férfi megütötte a nőt, természetes, hogy nem ül mindenki tovább a kávéjukat szürcsölgetve."
xD Tök jó, hogy eközben pont a két csaj rá se hederített erre a kis színjátékra és nyugodtan kávézgattak tovább.
Mert be voltak szarva. Mert megtanultuk, hogy ha agresszív pasi van a környéken, játszd azt, hogy nem történik semmi, hogy te ne kapj pofont.
A sztorid meg kamu. Nem mertél hozzászólni a csajhoz, elképzelted, hogy így történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!