A férfiak miért szeretik, ha beindul a védelmező ösztönük?
Himsovinuzmus
Szüksége van rám, függ tőlem,en vagyok a király effekt
Nem általános, ritka
A ferfiak tudatt alatt igazabol olyan nőt keresnek amilyen az anyjuk volt. Pl ha az hatarozott, karakán, akkor tuti a nagyszáju csajok neki az etalon.
Ha az anyja csendes es az apjának alárendelt asszony volt, akkor a nagyszáju tipusokat vagy megtöri, vagy kiszelektálja
én nem szeretem, addig jó míg nincs baj
amúgy az első válaszolót nem is értem, hogy most akkor ilyen logika alapján a csajok az apjukat keresik a párjukba?? vagy a b*zik úgy alakulnak ki hogy az anyjuk férfias volt??
abba lehet valami, hogy tényleg az őskorba is a férfi védte a családot, ő ment vadászni, ott van a hormonunk is, amitől kicsit agresszívak is vagyunk, de azért ne menjen már az álltalánosítás
vannak a s* ggfejek akik állandóan kakaskodnak, az olyanoknak ez tetszik
meg vannak a nyugodt, civlizált emberek akik ha egy mód van rá kerülik a konfliktusokat, mert sok értelme tényleg nincs (persze ha páromat bántaná valaki, lehet bucira verném a fejét, de ez mért tetszene nekem?? nem kenyerem az erőszak)
Hímsivonizmus meg az apád fa...sza. Úgy bírom mikor ezek az agyhalott feminista pancserek próbálják a férfiakat pszichoanalizálni. nevetséges.
Az összes ember megvédi a szeretteit nemtől függetlenül. Aki nem, az gyáva.
a 6osnak is igaza van
csak az anyákra gondoljunk, akik a gyereküket védelmezik :D és egy anya mindíg félti a gyerekét :D
"tesztoszteron bombák"
Az optimális (magas) tesztoszteron szint pont hogy higgadtá teszi az embert. Tudjay hogy ő igazi férfi, nem kell pattognia mindenért.
Azok szoktak páva táncot járni mindenért akiknek alacsony a tesztoszteron szintjük, hogy megmutassák, hogy ők a valakik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!