Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én tartom cikinek és...

Csak én tartom cikinek és érzek szekunder szégyent, amikor egy pasi eljátssza a nagy "védelmező, hős lovagot"?

Figyelt kérdés

Bal oldalt figyeljétek a fehér inges ficsúrt, miután a hosszú hajú pasi felpofozta a nőt:

[link]

Reflexszerűen odarohan, mintha valami gyilkosságot követett volna el a pasi, fog egy széket és utána feszít, mint páva a párzási időszakban. De megverni már nem meri. Annyira nevetséges. Ezt csak példának hoztam fel. De számos olyan jelenet van a mindennapi életben, amikor a pasi játssza a nagy szőke lovagot, csöpögősen (már-már papucs módjára) hízeleg a nőnek vagy amint valami történik egy lánnyal a környezetében azonnal odarohan, mint valami megbomlott agyú kiéhezett lúzer vagy feminista szervilis férfi. Utoljára az óvodában láttam így ripacskodni a fiúkat a lányokkal, amikor a homokozóban vki elvette a lapátot tőlük és Pistike supermenként odarohant hozzájuk, hogy igazságot szolgáltasson. Nem tudom, csajok ti is ennyire odáig vagytok az ilyen viselkedésért? Mondjuk az is számít ki az érintett, mert én - 170 centis nyikhaj pasiként - ha ilyen "férfi" lennék és kiállnék a nőkért, akkor egyből egy mitugrász, h***egyerek, komplexusos görcsnek lennék titulálva (még a csajok szemében is, hogy nincs szükségük segítségre) míg a magas, izmos, vonzó pasik tettéért pedig áradoznának, hogy milyen bátrak és férfiasak meg kiállnak a nők jogaiért. Igazi kettős mérce.

2018. okt. 6. 13:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szembetűnő az ilyen kérdéseknél hogy igazából saját magatokkal van bajotok, nem pedig azzal a baromsággal, amit próbálok megfogalmazni... Próbálj meg túljutni a személyes problémáidon, és nézz kevesebb videót arról ahogy nőket vernek férfiak.
2018. okt. 6. 19:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondok jobbat.

172 centis nő vagyok, de ha valaki bántana egy nőt vagy akár férfit(!) reflexből odamennék és megpróbálnám megvédeni. és akkor sem sértődnék meg, ha meg sem köszöni.

2018. okt. 7. 00:23
 23/26 TappancsMancs ***** válasza:

A lényeg, hogy előfordul és lapozzál.

2018. okt. 7. 09:58
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"mert én - 170 centis nyikhaj pasiként - ha ilyen "férfi" lennék és kiállnék a nőkért, akkor egyből egy mitugrász, h***egyerek, komplexusos görcsnek lennék titulálva"

Tegyük fel neked ront egy nagy testű kutya, és egy chivava eléd áll bevárva a nagytestű kutyát.

Igencsak esélytelen a chivava, de ő ezt nem tudja csak te. Tehát fekkapod az öledbe, és ...

De nem fogod emiatt a chivavát görcsnek, mitúgrásznak nevezni, mert ő nincs tisztában a testi erejével. Egyszerűen megköszönöd neki a szándékot, hogy ki akart állni érted.

2018. okt. 7. 11:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"ha ilyen "férfi" lennék és kiállnék a nőkért, akkor egyből egy mitugrász, h***egyerek, komplexusos görcsnek lennék titulálva"

Ez a "bas.zd meg nyuszika a fűnyíródat"-hozzáállás.

Egyébként meg soha életemben nem láttam még olyat, hogy egy férfi kiállt volna egy nőért, és az nem volt érte hálás meg rosszakat gondolt róla. Ez nagyon életszerűtlen, csak a te frusztrációd. Én már többször kiálltam ismeretlenül is valaki mellett (akár férfi akár nő volt az illető) és mindig megköszönték.

2018. okt. 7. 16:05
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
a szánni való vékonypéniszű újabb béna kérdése nem unod még? most hogy hogy nem a vékonypéniszűségeddel jöttél?
2018. okt. 7. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!