Alacsony és kisfiús alkatú srácként kell, hogy okom legyen a szerénységre?
Az én barátom 170 centi, vékony alkatú. Nagyon jól áll neki. Bátor, mindent kimond, pörög, tele van élettel, és ettől még kívánatosabb.
Ha csak tutyimutyizol, utálod magad, nem élsz, ne várd, hogy a sült galamb az asztalodra kerüljön.
20/L
"Nemrég kezdtem el kondizni és már a második alkalom során két csaj és egy pasi összesúgott a hátam mögött (persze, hogy jól halljam), hogy "Nézzétek már mit keménykedik ez a kis törpe"."
Alacsonyként átérzem a helyzeted.Bár lehet,hogy tényleg látványosan kompenzálva edzettél,úgy értem magadhoz képest nagy súlyok pl.De mindig gondolj arra,hogy aki beszól neked az ugyanolyan önbizalomhiányos mint te,vagy még jobban.Mert,ha meg lenne magával elégedve,miért foglalkozna másokkal? A sikeres ember tud más sikereinek is örülni,nem a kompenzálós törpét fogja benned látni,hanem a kemény akaratú embert,aki a hátránya ellenére is igyekszik megvalósítani a céljait.Szóval ne arra az egy-egy negatív emberrel foglalkozz.
Szerény pedig ne legyél! A szerény embereket nem sokan tisztelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!