Az alacsony fiúkat/férfiakat miért diszkriminálják/alázzák folyton az emberek az élet bármely területén?
Túlságosan rápörögtél a témára...
Amennyiben nem foglalkoznál ennyire mániásan a magasságoddal, akkor neked is sokkal könyebb volna az életed.
Vöröshajúak, szemüvegesek, kövérek, cigányok? Rengeteg embert ér hátrány.
Neked ez fáj, mert alacsony vagy.
Az öregeket is diszkriminálják, úgyhogy aki megéri, az sorra kerül:)
"És szerinted a kiskeblű lányokkal mi van?"
Tele van a gyk felnőtt párkapcsolatok kategória olyan válaszokkal, hogy "Nekem sokkal jobban bejönnek a kismellű nők, mint a nagymellűek/Szeretem a kismellű nőket" stb. Akkor szerinted...?
Azt alázzák, akit lehet.
A párom 166 centi, minden barátja, minimum 10-zel több nála, mégis az ő viccein nevetnek a legnagyobbat, nagyon okos, jó ember, tanult határozott...
Exem ugyanilyen magassággal egy tutyimutyi komplexusos kis hülye volt, aki állandóan nyávogott.
29n (169 cm)
Lol,:D
15 éves fiú vagyok, 161 cm. Van egy osztálytársam, ő 162,5 cm, fiú, az osztály egyik legjobb arca, lányokkal is jó a kapcsolata, ha annyira számít. Aztán a haverjaim is 170+, de még 180+-os is van, képzeld. Sosem viselkedtek velem máshogy a magasságom miatt, legfeljebb egy poén ereéjig, olyat meg én szoktam mondani nekik, még saját magamon viccelődve is.
A történetben ott van egy cseppnyi furcsaság, hogy:
Ha neki volt a legjobb önéletrajza, itthoni és külföldi munkatapasztalata is bőven volt, akkor korábban csak felvették valahova. Akkor nem volt gond a magassága? Mert most egy helyről beszélünk, ahova (talán) a magassága miatt nem vették fel. De mivel komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik így csak elboldogult korábban is a 168 centijével.
Szóval vagy valami más probléma volt, vagy csak egy kivételes eset.
Illetve azt is számításba kell venni, hogy túlképzett volt ahhoz a munkakörhöz. A HR-esek úgy gondolták, hogy az adott feladatokat egy kevesebb tapasztalattal és tudással rendelkező ember is eltudja végezni, és valószínűleg fizetési igénye sem lesz akkora mint egy sok gyakorlattal/tudással rendelkező embernek.
Tehát mondjuk ha a mérnök valamiért jelentkezne fagyizóba dolgozni, akkor is valószínűbb, hogy egy diákot vesznek fel, mert ő is eltudja látni a feladatot, és a diák szemét kilehet szúrni 800 forinttal óránként, míg egy mérnök 2000-hez van szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!