Alacsony srácok! Ti nem szoktátok magatokat elveszettnek érezni?
Mert én valahányszor elmegyek egy nagyobb bevásárlóközpontba/plázába/szabadtéri rendezvényre vagy bármilyen más közösségi helyre - ahol sok ember van - és látom azt a rengeteg pasit - akiknek elenyésző százaléka van 175 alatt - és látom a rengeteg +180-as pasit ahogy a dekoratív barátnőikkel kézenfogva romantikáznak, akkor mindig azt érzem, hogy egy másik fajhoz tartozok, mert a nők semmibe néznek, a pasik előtt nincs respektem, a jó ruhák többsége (érdekes módon mindig azok amelyek megtetszenek) egyszerűen nem rám van méretezve és még sorolhatnám. Természetesen barátnőm még soha nem volt. Egyébként kb. 170 vagyok. De a környezetemben is azt látom, hogy rohadt sok hozzám hasonló magasságú vagy alacsonyabb srác tengeti stabilan szingliként a mindennapjait. Arról már nem is beszélve, hogy a mostani tizenéves lányok szinte mindegyike vagy velem egymagas vagy lazán magasabb tőlem, szóval a 30-as éveimben sem lesz majd több esélyem szédíteni a fiatalabb lánykákat (25 vagyok most). Lehet már csak a "végső megoldás" jelentene kiutat? Még nem próbáltam...
Ti mit gondoltok?
inkább személyiség kérdése, az extrovertáltak gyakrabban mutatkoznak társaságban
én 190 vagyok de rohadt nehéz jó ruhát találni, cipőt meg méginkább, szinte az összes a 180-asoknak és az alattiaknak van méretezve
tömegközlekedésen meg nem fér el a lábam, kocsi hátsó ülésén is kellemetlen utazni ha többen vagyunk, a 90 és 180 fok közti lábtartás nem "manspreading" hanem anatómiai szükségszerűség
Én 180 vagyok, de én is irigylem a magasabbakat. Nem a nők miatt, inkább magam miatt. Valahogy mikor gyerekként elképzeltem milyen akarok lenni felnőttként, mindig egy magas, izmos, jó kiállású de kedves ember akartam lenni. Valaki olyan akinek a kiállása önmagában tiszteletet parancsoló, de nem rémisztő még egy kicsit sem.
És hát ennek a magasság fontos összetevője. Az meg csak genetika. Arra nem lehet edzeni vagy nyújtani, ez van. Nekem más, fiatalabb srácok mellett elmenni rossz érzés úgy hogy technikailag ők néznek le rám.
Én nem hiszem hogy a nők nagy problémák lennének ha valaki alacsony. Sok alacsonyabb barátom, ismerősöm van együtt gyönyörű lányokkal. Lehet kicsit nehezebb, nem tagadom. De nem lehetetlen az biztos.
Minden esetre ezt dobta a sors, szr dolog. Annyit lehet tenni hogy az ember megpróbálja a maximumot kihozni belőle.
#3: Pedig a 180-as magasságoddal még csak nem is panaszkodhatsz. Nálad inkább fejben lehet probléma, valóban.
#4: ""végső megoldás" Mi az? Ugye nem?"
---
De igen.
Van ám előnye is az alacsonyságnak. Én 165 cm vagyok és szeretek ennyi lenni. Soha nem kell lehajolnom, ha belépek egy ajtón, nem kell hajolgatnom az alsó polcok miatt, könnyebben beférek a kocsik alá (autószerelő vagyok) kényelmesen elférek az autómban (nem egy nagy járgány).
Ez a nem kapsz tiszteletet, meg a nők semmibe vesznek, nettó baromság. Nekem van egy három éves kapcsolatom, de ezen kívül még folyamatosan kapom a jeleket a nőktől. A férfiaktól is megkapom ugyanazt a tiszteletet mint amit mások. Szóval nálad nem a magasságod a baj.
187 vagyok de megvan a kicsi embereknek is az előnye.
Ugyanakkora pénisz rajtatok nagyobbnak látszik az arányok miatt.
Könnyebben tudtok izmosak lenni.
Tudtok gyerek és felnőtt ruhák között is vásárolni.
Kevesebb szappan kell nektek, több ruhát tudtok egyszerre kimosni.
Könnyebben el tudtok bújni.
Az amerikai hadsereg pl pont az ilyen kicsi embereket keresi, és nem csak azért hogy elküldje őket meghalni, hanem azért is mert kisebb célpontok a harcmezőn.
166 centi vagyok :D
Nem érzem magam túlzottan elveszettnek, miért tenném? Van egy csinos, magas menyasszonyom (169 centi), akivel szeretjük egymást, jópár nagyon kedves barátom - mind magasabbak nálam -, nagy adag humorérzékem és nyitott, őszinte természetem.
Sok nálam magasabb, görnyedt hátú srácot-férfit látok, inkább őket sajnálom, amiért nem merik kihúzni magukat.
9-es még mindig.
Hátrány: nem látok ki a tömegben hátul :D
Előny:
- kapok magamra normális ruhát - nem kicsi az ujja, vagy a nadrgászár mint az egyik barátomnak
- nem ütöm be a fejem sehová
- nem kell görnyednem ha a kedvesemhez beszélek, vagy csókolózunk
- elférek bármilyen ágyon
- kényelmes mindenfajta autó, a vonat, a repülő is, mert nem a nyakamban van a térdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!