Alacsony emberek! Titeket hirtelen megilyeszt ha egy magas emberrel futtok össze?
153 cm vagyok 22 évesen a családban körülöttem mindenki 3 fejjel magasabb
engem az rémiszt meg inkább hogy én hogy maradtam ennyire alacsony
Hozzászoktam engem nem zavar ha találkozok egy nálam jóval magasabb emberrel
*megijeszt
Meg szokott nagy ritkán.
Előfordul. Van, hogy sétálok a plázában nyakig sminkben, elegáns és divatos ruhákban, és az önbizalmam ekkor teljesen rendben van.
De amikor szembejön velem egy csupa 2 méteres kiscsajokból álló tinibanda lapos talpú tornacipőben, egyszerű basic darabokban, akkor elgondolkozom azon, hogy őket sokkal könnyebb észrevenni, és teljesen hétköznapi szerelésben is felhívják a figyelmet másokra.
Van egy nagyon jó fiúbarátom (nem szerelmem), aki közel 2 méter, de egyáltalán nem csinál belőle ügyet, és nem érzi ettől felsőbbrendűnek magát.
Szerintem ezt a dolgot csak a lányok tolják túl.
Miért ijesztene meg? Nem vagyok nyelvtannáci, de az ly alkalmazása j helyett sokkal inkább megijeszt :D
Nem érzek semmi különöset. Nagyobb és kész. Ha több fejjel, akkor kicsit talán sajnálom. Fél fejnél kicsit irigylem :)
Ez egyetlen fizikai paraméter és mivel nem 140 centis vagyok, hanem 163, nőként, nincsen komplexusom sem belőle. A párom 176 centi, ez még belefér, sok ismerősöm alacsony. Ez normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!