Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya és visszahúzódó lánynak van esélye párt találni?
Régen sokat bántottak általános iskolában ezért lettem zárkózott és önbizalomhiányos.
Általában szorongok ismeretlen emberek között ezért szabadidőm nagy részét otthon töltöm.
Még nem volt kapcsolatom és félek hogy nem is lesz az előnytelen külső és belső tulajdonságaim miatt.
Ez sokáig nem zavart megszoktam az egyedüllétet.
Viszont mégiscsak jó lenne megtalálni a lelkitársamat akivel kölcsönösen szeretjük egymást és átélni mindent ami a szerelemmel jár.
Attól tartok hogy ez csak egy álom marad ezért kíváncsiságból kérdezem hogy ti össze jönnétek e ilyen lánnyal?
Őszinte válaszokat kérek 🥺
A csúnyaság teljesen relatív dolog.
Lehet, van akinek te vagy a legszebb.
Hány éves vagy?
Természetesen van esélyed párt találni, csak legyél kicsit nyíltabb és akkor hamarabb megtalálod a jó társaságot és azzal együtt a jó palit;)
A külsőddel nincs semmi baj, engem is bsztattak általánosban meg csúfoltak de b.sszák meg mi így vagyunk jók
Mindenki szép a maga módján, szerintem ne bánkódj ezen
Ismertem egy lányt, akit szintén sokat bántottak, elég durva dolgokkal... És rondának gondolta magát.
Nagyon sokáig bele voltam esve:D
Szóval szerintem ne aggódj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!