Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, sovány, átlagos magasságú fiúként van egyáltalán esélyem valaha párt találni?
egyetértek az előttem szólóval, illetve még hozzátenném ezt:
én is sokáig ilyen önképpel rendelkeztem amit a kérdésedben leírtál, aztán most 2+ éve vagyok a tizenvalahanyadik kapcsolatomban :D
szóval sok sikert az önelfogadáshoz, az a legfontosabb ;)
nézz rá apádra, ő mennyire jóképű?
ha nem egy Brad Pitt, és neki is sikerült, akkor neked is összejöhet.
Kezdj el gyurni, tele vagy ferfi nemi hormonnal. Ennel mar csak kevesebb lesz...
Youtubeon rengeteg tippet talalhatsz taplalkozasrol, edzesrol, oltozkodesrol, borapolasrol, magabiztossagrol. Hasznald a netet tanulasra! Ha eleget foglalkozol magaddal akkor ket kategoriaval jobbat is ki tudsz hozni a jelenlegi helyzetbol. Ne sajnald a minosegi cuccokra a penzt, ne szegyellj ruhat, kiegeszitot, kondiberletet kerni szulinapodra. Jarj gyakran fodraszhoz, anyukad ne erintse a serodat!
Dédanyáink úgy tartották, hogy az a férfi, aki akár csak egy fokkal szebb az ördögnél, már nagy eséllyel indul neki a társkeresésnek.
Én azt mondom, egy, a külső terén kihívásokkal küzdő fiúnak nagyobb esélye van boldog párkapcsolatra, mint annak a bájgúnárnak, aki minden ujjára tíz nőt is kap.
1-es" a legtöbb ember meg átlagos magasságú."
xddddd az atlag valahogy igy mukodik xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!