Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos, kicsit visszahúzódó, semmi extra lánynak lehet valaha pasija?
Nincs bennem semmi különleges, az arcom viszonylag szép, de ez minden, teljesen lapos vagyok ott ahol nem kéne, alacsony vagyok stb, nem igazán járok társaságba, vagy ahova igen, ott nem vesznek észre a pasik. Hiszen vannak sokkal szebb, okosabb, stb lányok is. Úgy érzem annyira semmilyen vagyok, hogy esélytelen, hogy valaha megtaláljam a Nagy Őt...
Nem csinálok semmi különöset, általában elvagyok magamban olvasok, rajzolok, sétálok, stb, mindig elütöm valahogy az időt, de még ha találkozom is egy helyes fiúval, miért pont én kellenék neki?
Mennyi az esélye, hogy valakinek tetszeni fogok és ő is nekem? Hiszen van rengeteg másik lány akik határozottak, magabiztosak, izgalmasak, vonzóak... Akkor miért pont én kellénék bárkinek? Nem vagyok jó kezdeményezésben, de ha nagy ritkán valaki kezdeményez, azonnal elkönyvel semmi különösnek...
Lesz valaha barátom szerintetek? Mennyi az esély rá? Mit kéne tennem, hogy változzak, hogy változzon ez a hozzáállásom? Amúgy nem nagyok az elvárásaim vagy ilyesmi, de mégsem jön össze soha, olyan béna vagyok.
19/L
Az egyesnek írtam...
Kettes, huhh remélem nem sokat, nem akarok itt ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!