Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek valaha boldog úgy, ha leadom a szintet, és összejövök egy átlagos lánnyal, miközben valójában én is a szépekre vágyom?
Mi a szép?
Mi az átlagos?
Mi a csúnya?
Itt azt kene megertenie par embernek, hogy nincs ilyen hogy szint leadas. A szerelem nem tudatos. Vagy. Jon vagy nem.
Ezek a kirakat kapcsolatok semmire se jok. Egyutt vannak airmaxbe, mindkettojuknek tetszenek a masik ruhai, de sehol szerelem. Sehol szeretet.
Lehet hogy nekem beyonce alom jo no. De a baratnom meg nem olyan amugy, de szerelmesen egyresz annak latom. Masreszt mivel szeretem soha sem cserelnem le beyoncera.
Erzelmek kellenek. Nem a kirakat. Es sose tudhatod, hogy kibe zugsz bele.
Csak olyannal leszel boldog aki szexuálisan vonz és jókat is tudsz vele beszélgetni, ilyet válassz.
Egyébként pl van 2 barátnőm ők azt mondják 2en egy srácra, hogy irtó helyes de szerintem meg kifejezetten csúnya szóval relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!