Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintem csúnya az arcom de a családtagjaim azt mondják szép vagyok (elfogultak). Kinek van igaza?
Nem vagyok kövér inkább csak vékony. A bőröm se a legszebb, sok anyajegyem van. A csajozás terén szerencsétlen vagyok volt hogy próbálkoztam de csak kiröhögtek.
Tesóm szerint nem a külsőmmel van a gond hanem azzal hogy csak tanulok aztán haverokkal piálok és ez megy éveken keresztül és hogy magammal nem foglalkozok.
Nah de komolyra fordítva a szót független véleményekre vagyok kíváncsi hogy például mivel fejleszthetném magam, változtassak e az öltözködési stílusomon stb.
Képet privátba tudok küldeni vagy csak mutatok egy fb profilt.
HA ízléstelen a kérdés akkor kérlek ne kövezzetek meg.
17/F
Jöhet kép ide iss tesss
Valószínűleg teljesen rendben vagy amúgy, az önértékelési problémák az életkorod sajátossága. Mondjunk az énkép később se változik nagyon, csak elfogadóbb lesz az ember. Vagyis gondolom, én is csak 16 vagyokxdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!