Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg letezik olyan no aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg letezik olyan no aki a csunyasaga miatt nem el parkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vagy csak a szemelyiségével van baj, csak nem veszi eszre...?

2022. nov. 30. 05:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem létezik.

Én nem hiszek abban, hogy azért nincs valakinek párja, mert nem akar így aztán a leginkább valószínű válasz a kérdésedre, hogy létezik, mert aki nem el párkapcsolatban az valamiféle olyan tulajdonsággal bír ami ellehetetleníti azt, hogy párkapcsolatban éljen.

Élő példa erre a sógornőm, aki nem akar és nem is tud alkalmazkodni senkihez és semmihez. Általában mindenkinel többnek és jobbnak tartja magát és SEMMIT sem hajlandó csinálni, amit nem akar.

De ilyen a kolléganőm is. Ők mindketten 42 évesek és mindketten vágynak amúgy párkapcsolatra, csak amint van valaki és valamit tenni kellene akkor már jön az, hogy őt fogadják el olyannak amilyen.

Ha így a jellemét szeretném egy példával bemutatni akkor a kolléganőm egy példáját leírom: nyáron kiderült, hogy rossz a vérképe. Mondta az orvos, hogy változtatnia kellene az életvitelén. (nem zabalni annyit meg mozogni) Ő nem azt mondta hogy jó, igen élni akarok még 30 évet és igen, változtatok MINIMALISAN, nem... azt mondta "inkább megdöglök"

Na, ők a párkapcsolatban is uilyenek, hiába szépek v rondák, alkalmazkodni képtelenek.

2022. nov. 30. 07:48
 12/29 A kérdező kommentje:
ma 07:48 Koszi a választ.
2022. nov. 30. 08:21
 13/29 anonim ***** válasza:

Van 180kgos 20 éves csaj ismerősöm, nincs senkije.

Nekünk férfiaknak még mindig nehezebb mert közülünk még az átlagosakat is leszarják, a nőknél csak a nagyon szélsőséges eseteket szokták kerülni!

Arról nem is beszélve hogy nekünk férfiaknak aktívan kell keresni, nem tehetjük meg azt hogy várjuk a kezdeményező nőket!

2022. nov. 30. 09:12
 14/29 anonim ***** válasza:
A "kezdeményező nő" kifejezés csak példa volt, nagyon ritka esetben fordul elő, nem általános jelenség.
2022. nov. 30. 09:14
 15/29 anonim ***** válasza:
Biztosan van, de ahhoz nem csak a külső kell. Általában súlyosbítja a helyzetet, hogy messziről látszik rajtuk a keserűség, az életkedv hiánya, emiatt még rosszabb lesz a helyzetük.
2022. nov. 30. 09:48
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Az elsődleges ok igenis a csúnyaságom. De persze, van baj a személyiségemmel is, lássuk csak: eccerű' vagyok, unalmas, sótlan. És mindezen "bűneim" ellenére nem vagyok az az alárendelődő, szolgalelkű, mindent be- vagy magára vállaló és eltűrő típus.
2022. nov. 30. 10:21
 17/29 anonim ***** válasza:

16, de gondolod, hogy ez a helyes hozzáállás..?

"nem vagyok az az alárendelődő, szolgalelkű, mindent be- vagy magára vállaló és eltűrő típus?"

ez a mondat dönti le az egészet.. miből gondolod, hogy bárki is szeretne alárendelni, szolgalelkűvé tenni, olyat bevállaltatni veled amit te nem akarsz, stb.

egy kapcsolat nem arról szól, hogy azért mert valaki "szebb" akkor az alarendelheti a kevésbé szépet. Kinek mi a szép.

Sztem már ne is haragudj de a hozzáállás nem megfelelő. Ez amúgy simán csak a te onbizalomhianyod.

Én sem vagyok egy matyó hímzés de sosem gondoltam ezért valaki alarendeltkent kezelhetne, hiszen van bennem sok értek és én sem kívánok alárendelni senkit. Társ.. az nincs alárendelve.

2022. nov. 30. 10:40
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
17: Nem én gondolom így, pláne nem tartom helyesnek, inkább egy általános hozzáállás ez. Ha már sem vonzó külsőt, sem érdekes, szórakoztató, kellemes személyiséget nem tudok nyújtani, akkor valamit kell. Valamivel kompenzálni kell az említett hiányokat. És ha belegondolsz, nem nagyon marad más, mint ez, mivel komoly vagyonom nincs, meg egy nő amúgy sem tud annyira kompenzálni azzal. Marad a kussolva, sőt, mosolyogva csicskulás mindenféle értelemben. Hát azt meg nem, így jön össze a lassan egy évtizedes egyedüllét fiatal létemre.
2022. nov. 30. 11:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Például én.

Amikor a férfiak arról beszélnek, hogy a NŐKnek mennyivel könnyebb, mekkora rájuk a kereslet, akkor csak és kizárólag a fiatal, vonzó nőkre gondolnak. Az idősebb és/vagy csúnyább nőket egyszerűen nem tekintik NŐnek. Sőt, nem is kell ahhoz extrém túlsúlyosan/aknésnak/igénytelennek/eelhanyagolt külsejűnek lenni, hogy valaki ne férjen bele a NŐ kategóriába. Nem egy 25+ éves szűz barátnőm van magamon kívül is, akik nem férnek bele a konvencionálisan attraktív kategóriába, emiatt pedig a férfiak kerülik őket (minket), mint a leprásokat. Persze nem kérdeztük meg a világ összes férfijétől, ránk fanyalodnának-e, de én személy szerint akikkel eddigi életem során találkoztam (akár élőben, akár online) azok közül senkinek nem feleltem meg.

2022. nov. 30. 11:01
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

18# ne legyél ilyen kishitű. NEM KELL valamit pluszba adni, ha nem felel meg a másiknak az amit önmagadbol zsigerbol adsz.

Ha elvárják ezt akkor keresni kell mást.

2022. nov. 30. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!