Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye és én fújom fel ezt az egészet szerintetek?
Figyelt kérdés
5 éve alkotunk egy párt, van egy kisbabánk, és a páromnak előző kapcsolatábol van egy 8 éves fia. A párom hosszú rövid hétben dolgozik, tehát hosszú hét az hétfő,kedd,péntek,szombat,vasárnap a rövid pedig szerda és csütörtök. Mikor reggel elmegy mi még alszunk, mikor este jön mi már alszunk. Na most ha hosszú hetes akkor a 7napbol 1napot van velünk a szerdát, csütörtököt a fiával tölti. Ha rövid hetes, akkor hétfőn vagyunk együtt és szombaton. Többit a fiával van. Na most ez működött addig míg nem volt meg a baba. De így se főzni, se enni, se pisilni, se fürödni nincs szinte időm mert vannak olyan napok amikor szinte egész éjjel fent vagyok mert a kicsi egyáltalán nem jó alvó sem éjjel sem napkozben. Szóval 0 segitsegem van. Neki persze jó mert amikor a 8 éves fiával van ő akkor piheni ki magát. Mar felvetettem a témát hogy menjünk szét mert társat keresek és nem lakótársat...de állítása szerint nem tud 2 felé szakadni mert van egy másik gyereke is. Most őszintén nem tudom hogy szülés utáni hormonok miatt vagyok ennyire szarul és túl sokat akarok tőle, vagy tényleg ez így nem működhet...tegnap 19:11
11/20 anonim 

válasza:

Igen...miért nem nálatok van a gyerek??
12/20 anonim 

válasza:

Tehát ez 5 évig így működött. Ebbe a helyzetbe vállaltál vele gyereket. Most azt várod, hogy elhanyagolja a gyereket, aki eddig is ott volt? Miért nem vagytok együtt mind, azokon a napokon? Ő akarta egyáltalán ezt a gyereket?
13/20 anonim 

válasza:

A fiával ok, de született egy másik gyereke is, és nem tartható ugyanaz a menetrend, szükségképpen redukálni kell az időt, amit a fiával tölt, mert a másik gyerekkel is törődnie kell(ene). Ezt nem beszéltétek meg előtte? Egyáltalán mit jelent az, hogy a fiával van? Egy másik háztartásban van ilyenkor, vagy miért nem hozzátok viszi el a gyereket, hogy ott legyenek? A 8 éves gyerek nem is ismeri a testvérét, vagy mi? Nem értem ezt a felálllást, ő vegytisztán elválasztja a két családját? Ezesetben tényleg jobban járnál egyedül: ő kifizeti neked is a gyerektartást, és akkor legalább fixen számolhatsz arra, hogy mel ynapokon vagy tök egyedül a gyerekre, és melyeken van ő most ezzel, de legalább egy felnőtt emberre nem kell főzz és moss, csak magatokra. Mert ez most így nem család.
14/20 A kérdező kommentje:
Anyosomeknal vannak olyankor mert anyuka nem engedi őt ide mert engem "nemszabad szeretni". Emiatt a gyerek sem akar jönni fél hogy megbántja az anyját. Ez azóta van így hogy megvan a kicsi. Párom nagyon várta őt, nagyon lelkes, izgatott volt, alig várta az egészet. Még most is és látom rajta is hogy hianyzunk neki de mindig Aztmondja hogy ott a másik családom is és nemtudok ketté szakadni. Ez rá a válasz... Azt ígérte talál új munkahelyet... De már ezt ígéri mióta terveztuk a babát. Bezzeg az nemtetszik neki hogy nincs megfőzve de egyszerűen nem tudok a kezemben egy csecsemővel főzni, hordozó kendőt pedig nem tudok kötni... Pedig én nem eszem egesznap csak max.pástetomos kenyeret futtába míg 10percet alszik a gyerek..segíteni nem tud senki. Anyosomek idősek nagyon és nincs autójuk nem egy városban lakunk, szüleim pedig nekem is lerobbantak és betegek fiatal koruk ellenére.
ma 07:28
15/20 anonim 

válasza:

A kedves párod egy gyökér, már bocs. Teljesen magadra hagyott. Egy csecsemo gondozasa fontosabb kellene, hogy legyen, mint a hisztis exfeleseg, de ő nem áll ki melletted, mert neki így kényelmesebb. Nagyon sajnállak, nem nagyon tudok mit mondani, mert gondolom, a valas sem megoldás.
16/20 anonim 

válasza:

Elválnék tőle és követelném a gyerektartást. Így legalább nem kell kiszolgálgatni pluszban a senkiházit, aki semmiben sem veszi ki a részét. Plusz amint nagyobb lesz a baba, kereshetsz új pasit. Először leülnék megbeszélni vele ezt. De nagyon határozottan. Adni egy utolsó lehetőséget. Ha ennek ellenére sem, akkor viszlát. Ezekkel így kell bánni.
17/20 anonim 

válasza:

16-csak kérdés, hogy fent tudja-e tartani magát meg gyerektartassql is, amíg gyesen van. Ha opció a szólókhoz hazakoltozes, én azt választanám.
18/20 anonim 

válasza:

16-os vagyok. Akkor viszont csapdába esett a kérdező, ha így vállalt gyereket. Egyetlen férfiben se szabad megbízni.
19/20 anonim 

válasza:

18-egyetertek. Sajnos csak akkor szabadna gyereket vállalni, ha a nő egyedül is meg tudja oldani. De sajnos ezt kevesen tehetik meg. Esetleg még csaladsegito lehetne megoldás, az nagyon nem oké, hogy a kedves apuka semmit sem segít otthon. Ez is egy kifogás, hogy a volt feleség nem engedi oda a gyereket, akkor meg a bírósághoz kell fordulni,mert nem szakithatja el az újszülött gyerekektől. Neki így kényelmes, mert nem akar egy síró csecsemovel bajlódni.
20/20 anonim 

válasza:

Megmondod neki, hogy álljon a sarkára, és tegye helyre az exét, és innentől nálatok lesz a fiával, vagy akkor kétfelé fog fizetni gyerektartást. Ennyike.
Amúgy egy nagy veszekedésen kívül úgyse lesz belőle semmi. A pasi mindent ugyanúgy fog csinálni, mint eddig, a kérdező meg nem fog válni.
Ezért nincs értelme gyerekes pasival kezdeni. Tanulság a többieknek, akik még tudnak tanulni a másik hibájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!