Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
71. Jajj jajj tudom hát neked jár a fel ház ha ismer két honapja. Hát hiszen ő szeret téged igaz?
2023. febr. 27. 20:28
72/125 anonim válasza:
70
Ne sértődj meg, de mernék fogadni, hogy magasabb végzettségem és normálisabban fizető munkám van, mint neked. A helyesírásodból és a prosztó gondolkodásodból ítélve elég színvonaltalan ember lehetsz. :)
Amúgy van párom is, és párommal (50-50% tulajdonú) közös lakásunk is.
2023. febr. 27. 20:28
73/125 anonim válasza:
73. Ja tudom 6 diplomád van, amit úgy szereztél hogy, az aktuális faszid eltartott. Így kőnyű ám!
2023. febr. 27. 20:31
74/125 anonim válasza:
Soha nem tartott el egy párom sem.
2023. febr. 27. 20:32
75/125 anonim válasza:
Könnyű *
2023. febr. 27. 20:32
76/125 anonim válasza:
Mennyi hülye...
2023. febr. 27. 20:34
77/125 anonim válasza:
Én is úgy szereztem diplomát, hogy csak a férjem dolgozott (nagyrészt), ő meg úgy tette a vállalkozásához szükséges dolgokat, hogy én dolgoztam. És akkor mivan?
2023. febr. 27. 20:34
78/125 anonim válasza:
75. Jaj tudom én!! Az nem eltartás hogy, van egy kétszer annyit kereső párod. Az nem eltartás á dehogy! Lehúzni a leggazdagabb aktuális jelentkezőt, aztán tovább álsz amikor épp már többet érsz a piacon. Szerencsétlen faszi amit kikapart még azt is lerántod róla. De á nem lehúzás, minden centjét viszadtad igaz? Más meg küzdje ki egyedül, mert nem pin@val született.
2023. febr. 27. 20:39
79/125 anonim válasza:
78. Az hogy egyedül lof@szt nem értél el. Más eltartott, aztán megy a nagy feminista hiszti hogy nektek nőknek milyen rossz. Eltartanak azt rántasz le akit akarsz. És mindig van egy madár aki perkál. De rossz.
2023. febr. 27. 20:40
80/125 anonim válasza:
Mit akarsz ezzel a vaktában lövöldözéssel? :D
Ugyanannyit keresek, mint a párom. És nem állok tovább, 10 éve vele vagyok. Lenne lehetőségem gazdagabbat keresni, de semmi nem motivál rá.
Ja, és nincs mit visszaadnom neki, egy fillérrel sem tartozom neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!