Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.

Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.

Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?

2023. febr. 27. 16:15
 71/125 anonim ***** válasza:
16%
71. Jajj jajj tudom hát neked jár a fel ház ha ismer két honapja. Hát hiszen ő szeret téged igaz?
2023. febr. 27. 20:28
 72/125 anonim ***** válasza:
87%

70

Ne sértődj meg, de mernék fogadni, hogy magasabb végzettségem és normálisabban fizető munkám van, mint neked. A helyesírásodból és a prosztó gondolkodásodból ítélve elég színvonaltalan ember lehetsz. :)

Amúgy van párom is, és párommal (50-50% tulajdonú) közös lakásunk is.

2023. febr. 27. 20:28
 73/125 anonim ***** válasza:
8%
73. Ja tudom 6 diplomád van, amit úgy szereztél hogy, az aktuális faszid eltartott. Így kőnyű ám!
2023. febr. 27. 20:31
 74/125 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tartott el egy párom sem.
2023. febr. 27. 20:32
 75/125 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű *
2023. febr. 27. 20:32
 76/125 anonim ***** válasza:
89%
Mennyi hülye...
2023. febr. 27. 20:34
 77/125 anonim ***** válasza:
89%
Én is úgy szereztem diplomát, hogy csak a férjem dolgozott (nagyrészt), ő meg úgy tette a vállalkozásához szükséges dolgokat, hogy én dolgoztam. És akkor mivan?
2023. febr. 27. 20:34
 78/125 anonim ***** válasza:
9%
75. Jaj tudom én!! Az nem eltartás hogy, van egy kétszer annyit kereső párod. Az nem eltartás á dehogy! Lehúzni a leggazdagabb aktuális jelentkezőt, aztán tovább álsz amikor épp már többet érsz a piacon. Szerencsétlen faszi amit kikapart még azt is lerántod róla. De á nem lehúzás, minden centjét viszadtad igaz? Más meg küzdje ki egyedül, mert nem pin@val született.
2023. febr. 27. 20:39
 79/125 anonim ***** válasza:
10%
78. Az hogy egyedül lof@szt nem értél el. Más eltartott, aztán megy a nagy feminista hiszti hogy nektek nőknek milyen rossz. Eltartanak azt rántasz le akit akarsz. És mindig van egy madár aki perkál. De rossz.
2023. febr. 27. 20:40
 80/125 anonim ***** válasza:
90%

Mit akarsz ezzel a vaktában lövöldözéssel? :D

Ugyanannyit keresek, mint a párom. És nem állok tovább, 10 éve vele vagyok. Lenne lehetőségem gazdagabbat keresni, de semmi nem motivál rá.

Ja, és nincs mit visszaadnom neki, egy fillérrel sem tartozom neki.

2023. febr. 27. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!