Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a legjobb barátom újra kezdenek összemelegedni?

Nem gondolod túl. Azért mondja a barátodra, hogy egy nagy red flag, mert sokan, ha valakit kedvelnek, de nem lehet az övéké, elkezdik "utálni", de legalábbis szurkálódni.
Mindenesetre amiket leírtál, az azt bizonyítja, hogy te vagy a szamár, a barátotok meg a ló.
Szakítanod kellene, de van egy olyan sejtésem, hogy úgyis vele maradsz.

Red flag, de minél több időt akar vele együtt tölteni, illetve a lelkitársa?
Őszintén megmondom, szerintem vele nem is kellett volna összejönnöd. Ez egy beteljesületlen szerelem “volt”. Én eleve nem is értem, hogy jött neked, hogy összegyere vele, mikor csak azért nem jöttek össze, mert a haverodnak épp volt valakije. Ez a sztori egyébként nekem nagyon sok lenne, azt várják mikor lépsz ki a képből, csak így egy kicsit izgalmasabb, hogy megint tiltott szerelem van épp…

Te tudod, hogy szereted-e a lányt és mennyire, mindenesetre ez egy bazi nagy szerelmi háromszögnek tűnik, sajnos megesnek az ilyenek az életben.
Valószínű, hogy a lány mindig is a barátodat szerette, csak azért kezdett veled, hogy féltékennyé tegye, vagy hogy általad legyen alibije a srác barátnője előtt és rajtad keresztül legálisan maradjon a cimborád közelében.
Felnőtt emberek vagytok, beszélhettek erről nyíltan, egyenesen hármasban, vagy akár négyesben.
Valamiért a másik nőről nem ejtesz egy szót sem, hogy ő mit szól ehhez a nagy lelki barátsághoz a párja és egy riválisa között.
Ja, és ezek tudatában költözz össze a lánnyal.

"A párom és a legjobb barátom újra kezdenek összemelegedni?"
Ez az újra szócska tetszik nekem a legjobban... 🤣

"mivel a barátomnak 4 éves kapcsolata volt már akkor, visszautasította, de nekem is mondta, hogyha nem lenne párja, egyből beleugrott volna."
Add meg nekik a lehetőséget, hogy mindketten azzal legyenek végre, akit szeretnek.
Aztán lehetséges, hogy pár hónap után véget ér a nagy szerelem, mert kiderül, hogy párkapcsolatban egyáltalán nem működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!