Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondanál ha párod azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanál ha párod azt mondaná eddigi kapcsolataiból nem veled a legjobb a szex?

Figyelt kérdés
Valahogy én ezt nem értem,abba akibe szerelmes vagyok és én is jobbá akarok lenni benne ha elmondana a vágyait akkor nem lehetne mégis a legjobb? Mármint kommunikációval,ennek is ez az alapja szerintem.
ma 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Egyrészt tirpákság lenne ilyet mondani, még ha igaz is. Másrészt meg, és akkor mi van? Lehet, hogy egy másik nővel jobb volt neki a szex, csak éppen semmi egyéb téren nem működött a kapcsolat.
ma 16:51
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem az lenne a normális akkor tegyük mi is jobbá?
ma 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szólt, hogy nem eléggé jó akkor javítani kéne rajta HA lehetséges. Lehet, hogy nem lehet mert nem vonzódik hozzád igazából és az a probléma nem pedig a póz.
ma 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem teszed oda magad eléggé és ezen fog elbukni...
ma 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Most egyaltalan hogy jott ez a mondat? Te kerdezted vagy csak ugy odamondta?? Ha utobbi, akkor sziveskedjen normalisan kommunikalni, hogy mi a nem jo, miben kene valtoztass, nemcsak odabofogni egy ilyet... Ha meg szakitani akar, akkor legyen ver a pucajaban kimondani, hogy vege.
ma 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem akar semmit csak szakítani, de addig nem fog még nem akad más...
ma 17:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem

S ez nem zavar akkor miért nem mondja hogyan legyon jobb ne másra mondja vele jobb volt

ma 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
De hát azért nem mondja mert amit válaszolt már maga egy válasz. Nem szeret téged,nem vonzódik hozzád mint ahogyan kéne és a másikat siratja vissza talán "csak" szexuális kémia miatt, de lehetséges, hogy érez is iránta még romantikus érzelmeket és azon te nem tudsz segíteni. Bármit megtehetsz az ágyban akkor sem leszel eléggé jó, vagy jobb tőle.
ma 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Én első reakcioból vissza vágnék hogy nekem se veled.

Es nem azért mert egy önző disznó vagyok, hanem mert ezt igy kimondani bunkóság, akkor is ha igaz.

Utána attól függően hogy mennyire fontos a másik, vagy ismerve hogy ezzel nem akart rosszat, csak butuska, dönteném el, hogy oké, akkor beszéljük meg min kéne változtatni, vagy otthagynám a francba.

ma 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!