A legjobb barátom miatt tönkre mennek a baráti kapcsolataim. Mit kéne tennem? Többi lent.
Röviden leírom mi a helyzet:
13 éves fiú vagyok.
1-2 évvel ezelőtt még nagyon jóak voltak a baráti kapcsolataim, mindenkinek a barátja voltam, több legjobb barátom is volt, majd szépen lassan a legjobb barátom(aki menőbb nálam és egy jobb személyiség) került az osztály középpontjába. Ez engem nem zavart, de lassan, akik eddig a barátaim voltak, mindenki a legjobb barátomnak akart lenni a barátja(bocsi a szóismétlésért) és ezért engem egyre jobban lesz@rnak.:/ Aki eddig a legjobb barátom volt, ő továbbra is jófej velem, de a többiek meg semmibe vesznek.
Ezek miatt nagyon sokat szoktam stresszelni és nagyon bántja a lelkemet.:( Mit kéne tennem, hogy ne stresszeljek annyit, vagy, hogy megjavuljanak a kapcsolataim?
A válaszokat előre is köszönöm!
"...több legjobb barátom..."
Ilyen nincs.
Legjobb barat = egy szemely lehet
Legjobb barataim = lehet tobb szemely
En ugy erzem, feltekeny vagy, mert kiestel a kozponti szerepbol.
A mostani "legjobb" barataid jo esellyel eltunnek az eletedbol, amikor kozepsuliba mesz, szoval ne stresszelj ezen.
Es sose felejtsd el a kulonbseget az ismerosok, a haverok, a baratok, es a legjobb barat kozott. Ismerhetsz ezer embert, lehet husz haverod, lehet ot baratod, de csak egy legjobb-igazi barat (de ezt en is csak 25 evesen ismertem fel, xok keseru csalodas utan)
Ennyire érdekel mások véleménye, a jöttment barátok? Mások reakciójából szerzel kamu önbizalmat?
Ha a helyemben lennél, akkor te már felakasztottad volna magad...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!