Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz el hinni hogy a barátnőm legjobb barátnőjének az oldalát azért néztem meg mert a barátnőmről akartam látni több képet semmi másért. Megis esküdtem mamára aki a legfontosabb volt az életemben. Miért nehéz el hinni mikor az igazat mondtam?
Azért nehéz elhinni mert pár kérdéssel lentebb megtalálható ennek a fordítottja.
Namost vagy mind a ketten gyakori függők vagytok és ide írjátok rögtön ha gond van, vagy csak kamu kérdéseket írogatsz ki mert unatkozol.
Szóval nyomoztál a barátnőd után? Ne hazudj, hogy csak szimplán képeket kerestél. Annyit csinálsz róla, amennyit csak akarsz.
" Megis esküdtem "
Na gáz ez az esküdözés, és a legtöbbször kamu.
Szerintem gondolj bele abba hogy a párod mit érez. Nem a kissebbségi dolgokra gondolok itt, hanem arra hogy csalódott benned. Ha valaki érzi a csillagokat is leszidhatod. Na meg mindenki tudja hogy a férfiak ilyenek. Mindenféle következmény nélkül elkövetnek mindent hogy a hazugságukat elhigyjük. Nekem is volt egy ilyen párom. Nyilván tagadott mindent mindig. Kitettem aztán ugyan azokkal beszélgetett akikkel soha nem tette volna elmondasa szerint. A férfiak ilyenek belétek van kódolva. A barátnőtök felé semmi tisztelet, gondolom nem viccből őt választottad, akkor meg becsüljétek
Nekem az ilyen pasik kukák. Imátkozz hogy elengedje a témát. Én 1 év után sem tudtam.
Specc én azért nem hinnék neked, mert egyik exem is ezt csinálta….csak aztán kiderült, hogy igazából a barátnőm kellett neki.
Meg vannak faszi rokonaim is, haverjaim is….99,9%ban azert néznek meg mást, mert bejön nekik. Most az, hogy te csak azért nézted meg őt, mert a barátnőd is a képeken van ezt kevesen hinnék el még ha igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!