Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nehéz el hinni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz el hinni hogy a barátnőm legjobb barátnőjének az oldalát azért néztem meg mert a barátnőmről akartam látni több képet semmi másért. Megis esküdtem mamára aki a legfontosabb volt az életemben. Miért nehéz el hinni mikor az igazat mondtam?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogy el higyen nekem?
tegnapelőtt 19:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Légy férfi. Ha megkérdezi miért nézted meg, akkor megmondod ha van értelmes oka, ha csak a szemedet legeltetted akkor diplomatikusabb választ adsz, pl. érdekelt milyen nő, hogy öltözik, hogy viselkedik, mit tesz ki magáról.

Ezek után pedig nem állsz le mentegetőzni és magyarázkodni. Ha hisztizik ráhagyod. Ha kevés akkor kidobod a 'csába, az ilyen nőnek később se lesz jó semmi.

tegnap 06:08
 12/12 anonim ***** válasza:
tegnap 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!