Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok a legjobb barátotokròl csak mert a párotok
fèltèkeny?
Nyilván próbálnám neki értelmesen elmagyarázni, hogy semmi oka a féltékenységre, de ha nem segít, akkor ennyi. Igazából nem is lényeg, hogy lemondasz-e róla vagy sem - ha féltékeny marad, az így is, úgy is ki fogja kezdeni a barátságot.
ma 14:28
Nem.
Sosem kernem a paromat arra, hogy valasszon koztem vagy a legjobb lany baratnoje kozott.
Mivel en nem hiszem a ferfi-no baratsagban (igen, elhiszem, hogy mukodhet, de en magam sosem tapsztaltam), ezert eleve nem jonnek ossze olyannal, akinek ferfikent no a legjobb baratja.
Tehat nem szakitanam el tole onzo okok miatt.
Amire ker, az nem korrekt. Ha neki ez nem fer bele, akkor mar az elejen el kellett volna mondania es nem osszejonni veled.
ma 14:29
Igen. Elvileg a párom az első az életemben.
ma 14:30
Nem találkoznék vele kettesben, hanem a párjainkkal programoznánk 4esben. Ilyen formában miért nem elég ápolni a barátságot?
ma 14:34
Én lemondtam róla. Mondjuk volt oka, mert bár tagadtam, de igazából dugtam is.
ma 14:51
Nem! Nézz a legjobb barátodra, ván párja aki nem féltékeny rá. Neked is lehet olyan párod aki nem féltékeny miatta. De nem a jelenlegi lesz az "Igazi" szóval dobd őt ki. Partnered lehet sok, de legjobb barát esetleg egy az életben, sokkal többet ér.
ma 14:51
5; ha "dugod", nem a barátod! - jó lenne tisztában lenni a szavak jelentésével!
A barátság előbbre való, mint a szerelem! Bizonyosan csak olyan partnert vagyok hajlandó megtűrni magam mellett, akinek van annyi önbizalma, hogy kisebbségrendűségét ne a féltékenységében élje ki!
Féltékenység nálam válóok!
Attól, mert van párja valakinek, van még énideje, én-kapcsolatai, ami nem a kapcsolathoz kötődik; és ez kölcsönösen mind a 2 félre igaz!
ma 14:54
Igen vannak akik simán lemondanak.
ma 14:56
Nem mondanék le, helyette szerveznék közös programot hogy lássa nincs mitől aggódni.
Egyébként szerintem nem jelent semmit, hogy mindketten párkapcsolatban vagytok, sokkal fontosabb hogyan viszonyulnak egymáshoz.
ma 14:57
Nem. Pont az ilyenek miatt születnek az olyan kérdések, hogy x év után szakítottunk a barátommal/ barátnőmmel és már egyik haverommal sem tartom a kapcsolatot és magányos vagyok. Én akit szeretek, nem akarnám hogy miattam megszakadjon a kapcsolata. Nagy érték egy jó barát, egy kincs szinte, értékelni kell. Én nő vagyok, barátnőmmel kb együtt nőttünk fel, 10-en éves barátság, mindig számíthattunk a másikra. Szóval én mivel szerencsésnek mondhatom magam, tudom mennyit számít egy barátság, akire számíthatsz ha kell és megannyi jó és kellemes pillanat. Semmi pénzért nem adnám. Bocsánat de belőlem kijött, kevés barátom van, de nekem ez olyan kérés lenne, mintha a családomtól tiltana.
ma 14:58
További kérdések: