Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok a legjobb barátotokròl csak mert a párotok fèltèkeny?
20 látszik hogy nincs minőségi baráti kapcsolatod...
Persze a haverok jönnek mennek.
Én nem barátkoznék újra olyannal, aki évekig hanyagolt...az nem barát.
#7 "barátság előbbre való, mint a szerelem"
Nagyon tudlak sajnálni, hogy téged még sosem szeretett senki ezek szerint.
22 egy igazi pár, aki szeret elfogadja nem állít választás elé!
Nekem a 2 férfi barátom 15 éve barát, sose volt olyan hogy nem beszéltünk. Egymás párjait is ismetjük. Kapcsolatom viszont ment már tönkre...
N 32
Fel merném egy rossz szó nélkül a barátot.
Gyorsan kiderül hogy tény csak barát vagy akar is valamit ha esélye lenne rá.
Ha azt látom hogy a barátnőm is csak azért van velem mert én vagyok a szamár a barát meg a ló akkor szakítanék és nem várnám meg a love story véget. Csak az időmet viszi .
Az a baj, hogy van aki tényleg azért féltékeny, mert okot szolgáltatnak rá. A barátom barátnőjét/ barátját tisztelnem kell és nyilván tiszteletben is tartom, de nem egészséges (sztem) róla úgy gondolkodni, hogy milyen jó nő pláne nem főleg a páromnak mondani, hogy milyen szép, meg milyen jó és fordítva mit gondol a páromról a nő/férfi. Ez pont olyan mint a másokhoz hasonlítgatás. Az exhez pl. Senkinek nem esik jól.
De sok féleképp lehet féltékenyíteni. Valakinek minden belefér. Megnézni, jelölgetni másokat, exel beszélgetni vagy szivezni neki. Hidd el, ha valaki bízik benned, az azért van, mert nagyon szereted és nem adod jelét annak, hogy még véletlenül is azt higyje, hogy más is szóba jöhet. Ha jó a kapcsolat nem fog ilyen történni nem kellenek a játszmázások semmi. Ha pedig okot adsz a másiknak, akkor meg nem várhatod el, hogy azt jó szemmel nézze. Valakinek első a párja vele tervezi leélni az életét nem a barátja barátnőjével pl. Ha nem adsz okot, akkor nem hiszem, hogy féltékenykedésre lenne oka. Ülj le és mondd el neki, hogy mi bántja mi az, ha logikus a levezetése, és érthető és rátettél akkor szerintem jogos a kérdés. De ha nem, akkor persze döntsd el, hogy mit szeretnél, mennyire szereted őt és nyilván szíved szerint válassz.
Köszönöm!
Sajnálom, hogy így döntöttek a barátaid. Bár nekem erről az a véleményem, hogy ezt előbb utóbb megfogják bánni. Mivel első évben/ években nem feltétlen jön ki a barátság hiánya, de utána egyre inkább. Érezni fogja, hogy hiányzik valami. Illetve mikor az ember felébred, hogy márpedig őt igenis korlátozzák és nem aszerint éli az életét, ahogy ő akarja, akkor jön a felébredés, hogy ő egy papucs. Mert azért az esetek többségében ugyanúgy korlátozza őt a párja az élet minden területén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!