Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon az új páromnak higgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az új páromnak higgyek és tényleg gonoszak az emberek, vagy azért elgondolkodjak rajta?

Figyelt kérdés

Egy évvel ezelőtt megismerkedtem egy nővel a szomszéd faluból, sokat beszélgettünk, elmondta h rossza a házassága már hosszú évek óta, de végülis fél évvel később összejöttünk. Ő kezdeményezett mindent, mert mondta, h már elvált, így én belementem.

De ezt az egészet titokban kellett tartani, mert az emondása szerint, barátai és a volt férje is nagyon rossz indulatúak és nem szeretné, ha bántanák bármelyikőnket is emiatt. 2 hónappal később véletlenül kiderült, h nem is vált még el, folyamatban van a válás, ő korábban elmondta h pontosan mikor váltak el, akkor még el sem kezdődött a válási procedúra, sőt, úgy tudom, még akkor szóba sem került náluk a válás.

Családomnak nem tetszik, h a nő ennyire agresszíven nyomul és h milyen rosszakat lehet hallani róla a szomszéd faluban, ahol lakik, de a közös ismerősök és a testvére is rosszakat mondanak róla.

Ott a faluban náluk mindenkivel megszíkította a kapcsolatot, testvérével is, mert azt mondta, mindenki bántja a válás miatt.

Nagyon rosszakat mesélt a férjéről, szinte rabszolgának tartotta, sem pénz, sem szabadság, semmit nem adott meg neki csak a kiabálás volt otthon. Viszont én pont az ellenkezőjét hallottam a későbbiekben.

Én hiszek neki, miért is hazudna nekem, bár elgondolkodtató, h miért nem áll ki mellette senki? Ennyire nem nézik jó szemmel ha vki elválik és új kapcsolata lesz? Ha vki végre nyugodt párkapcsolatot szeretne és végre elmenekülhet a régi rossz kapcsolatból?

Tudom, h jópár dologban hazudott nekem még a legelején, de elmondása szerint csak azért tette, mert másképp nem tud elmenekülni. Sokat veszekedtünk és sok feszültség volt az elején, amikor kiderültek hazugságok, vagy pár olyan dolog, ami nem is úgy történt, de megígérte nekem h megváltozik.

Most jó a kapcsolatunk, családom is elfogadta, már nem kell bújkálni, minden hétvégét együtt töltjük. Az ő gyerekei ilyenkor a volt férjénél vannak.

Mit gondoltok, ez tényleg csak a rosszindulatú falusi emberek bosszúja? Jól fog működni ez hosszútávon? a kezdeti furcsaságok és viták után én már úgy látom, ez hosszú távú lesz.

febr. 3. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

"Én hiszek neki, miért is hazudna nekem"

Miért hazudott ezelőtt? Akkor is hittél neki, és jól becsapott.

febr. 3. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Azért hazudik neked, mert tudja, hogy beveszed a hazugságait. Már korábban is tesztelte, akkor is ostoba voltál és azóta se tanultál belőle. Gratulálok!
febr. 3. 10:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert ő jó ember, mindig vásárol a gyerekeimnek ruhát, ajándékot, mindig jön segíteni a vállakozásomban (van egy sörözőm) és látom, h tényleg bántják, hisz rosszakat mondanak róla.
febr. 3. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Vmi negativ ember lehet. Mindenkinek olyan a világ amilyen szemmel nézi.
febr. 3. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
De hát nem hiszel neki egyáltalán. Ha már feljött, hogy vajon igaz-e amit állítanak akkor nem hiszel neki. Nem lehet ki tudja milyen jó ha hazudott és később hozzátette, hogy csak úgy tudott menekülni. Maradj vele ha papucs vagy, de hazudik és fog hazudni sokszor neked.
febr. 3. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem bízhatsz benne. A válás alatt a volt férj is és sokan is tudják úgy forgatni hogy rosszakat mondjanak róla, de így hogy te kiálltál mellette, abbahagyták. Ez teljesen logikus és hihető, és az is hogy az elején félt hogyan tud ebből a lejáratás kampányból kijönni, és egyáltalán megmenekülni. A testvére mit mond, az nem számít, sőt, ha ő lejáratja azt kell a legkevésbé elhinni, ha jó testvér lenne akkor nem járatta volna le azt aki nehéz időszakát éli.
febr. 3. 12:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából a volt férj nem kavart semmit, csak a testvére és a régi barátjai nem álltak ki mellette, nem segítették. A volt férjét nem ismerem egyáltalán, csak amit a párom elmondott róla. De mindenki más az ellenkezőjét állítja. Pont azokban csalódott a legnagyobbat, akiknek ő éveken keresztül segített. Valójában ők sem kavartak semmit, csak amikor beszélgettem velük, akkor mondtak kemény dolgokat. Meg szerintem manipulálták is egymást a testvére, régi bnők, mindenki.
febr. 3. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, de láttam már épp elég jogtalan lejárató kampányt, a könyvek és filmek is ilyenekkel vannak tele nem véletlenül. Érdekes hogy mennyien bámulják a filmeket, néhányan még olvasnak is néha, mégis azt hiszik hogy ezek valami párhuzamos univerzumban történhetnek csak meg, pedig a társadalom működése elég jól megvan bennük.
febr. 3. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez kétesélyes, tartsd nyitva a szemed.
febr. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!