Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkodnál hogy lehet miattam van?
Több éves kapcsolat a miénk, ahol azért a szex nem volt sok az elején se, de mostmár kb 1,5 éve nem volt rendes szex.
Rövid előzmények:
Próbáltam mikor látszólag feljött rá pár kiló mozogni hívni. Jöttek a kifogasok csak, majd egy vizsgálat kapcsán a doki is figyelmeztette.
Semmit sem ért, majd gondoltam hátha nyersebben kicsit az felnyitja a szemét..
Ez sem, fizikailag is közben rosszabb lett persze ebből lettek viták és eltávolodás. Egyszer a fejemhez vágta h majd talál olyat aki így szereti. Hiába mondtam h így nem olyan vonzó..
Alacsony növésű, de mikor össze jöttünk 151cm és 54kg volt, majd 71kg lett.
Nem az volt a baj h feljött pár kg, hanem h rajta kívül mindenki szóvátette neki de se ez se az h rosszabb fizikai állapotba került se volt intő jel neki..
Csak kerdezgette h miért nincs szex meg hasonlók, holott elmondtam neki de mintha nem akarta volna megérteni..
Szerintem ez hülyeség. Férjemen is ugrálnak a kilók, igaz csak a hasán meg az úszógumiján, de ugyanúgy imádom, szeretem, szexuálisan vonzónak tartom az egész lényét mindenestül. Amúgy én is szólok neki, hogy felszaladtak a kilók, az elején együtt edzettünk is. Most terhes vagyok, még vékony, de ő is azt mondja nagy hassal is szexinek fog látni.
Nagyon felszínes a kapcsolatotok. Csak szólok, hogy bármilyen örök vékony testalkatú párt választasz sajnos meg fog öregedni és csúnyulni mint ahogyan te is. Persze van plasztika meg botox dehát az sem túl vonzó.
Szakíts ha úgy érzed nem tudod szeretni, jobban jártok vele. De a helyedben átértékelném a dolgokat, hogy akarsz-e egyedül megöregedni.
Ez valami erőpróba, hogy ki bírja tovább, vagy szórakoztok egymással a saját károtokra?
Nincs olyan komoly feleslege, amitől ne kívánhatnád, sőt leírtad, nem is zavar igazán, csak az, hogy nem változtat rajta. Ő jól érzi magát így, ha neked nem felel meg, akkor miért vagy vele!?
"Csak kerdezgette h miért nincs szex meg hasonlók, holott elmondtam neki de mintha nem akarta volna megérteni.."
Most mit kamuzol? Nem a plusz kilók miatt nincs szex, hanem mert gyereket akar már, te meg mèg nem, 1,5 ève hagyta abba a tablettát, te meg azóta se vagy hajlandó gumit venni, mert úgy vagy vele, hogyha szexelni akar, akkor vegyen ő... Volt már erről is több kèrdèsed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!