Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 éves kapcsolat,hazudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éves kapcsolat,hazudott nekem többször,sosem lehetett benne megbizni, anyagilag is en voltam mindig a tamasz. Kiszerettem belole a sok problema miatt.O most mindent helyre akar hozni en viszont beleszerettem vkibe.Lepjek tovább v mentsem ezt? 31/L

Figyelt kérdés

ma 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj.
ma 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha beleszerettél már másba, miért vagy bizonytalan?
ma 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nincs mit menteni ...ez nem is volt kapcsolat csak maximális kihasználása a màsiknak,és neked ez még kérdéses? Szégyen...
ma 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Te se vagy normális...bàr eddig sem voltàl hogy ilyen gyökérrel voltàl...
ma 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Őszintén szólva szerintem te egyáltalán nem vagy szerelmes hanem olyan kapcsolatfüggő mint a ház. Ha nem lennél az már rég szakítottál volna és nem mással csalnád (érzelmi megcsalás is létezik). Akivel csalod se lehet valami tisztességes ember ha tudja nagyon jól, hogy párod van csak szólok...
ma 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kapcsolatfüggő, csak probalok aszerint elni h ami nem mukodik azt megjavitsuk, ne kidobjuk, kicsit regi felfogasu vagyok. Ezert ijeszto szamomra az is h vki mashoz kezdtem el vonzodni mert ez szinten nem tartozik az ertekrendemhez, ezert nem is jutott ez a dolog a beszelgetesnel tovabb, de valoban ez erzelmi megcsalas es el is mondtam a paromnak de o ettol megjobban ragaszkodik es megjobban meg akarja javitani ezt a dolgot. En mar kidobtam vna magamat forditva, ezt is elmondtam neki.
ma 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is jó kérdés, hogyha sose tudtál benne bízni, meg anyagiis folyamatosan kihasznált, akkor mi a fene volt olyan vonzó benne?🤷Aranyból volt a fasza gyerekem?Az tartott mellette 10 évig?Mikor jönnek már végre rá az emberek, hogy a deénszeretem kevés?
ma 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:

"csak probalok aszerint elni h ami nem mukodik azt megjavitsuk, ne kidobjuk"

Hazudik, megbízhatatlan, kihasznál anyagilag.

Szerinted egy másik ember jellemét hogy tudnád te "megjavítani"?

ma 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!