Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok akadva..A pasim egy 10 éves gyerekkel számítógépen játszadozik,ahelyett,hogy nekem segítene a házban/ ház körül? Ki kellene csapjam ezért?!
Aham, ezek szereint, vagyis a válaszolók szerint az a megoldás, hogy most rögtön, és azonnal költözz, válj el, stb... Nem azt tanácsolják, hogy felnőtt ember módjára ülj le vele és beszéld meg vele a dolgokat, hanem egyből pakolj és menj el. Gratulálok! Ezért tart ott a világ ahol.... A facebookon felszokott bukkanni egy kép 2 öregről és a hazassági tanácsukról... A dolgokat nem kidobni kell, hanem megjavítani...
Bar inkább tűnsz te a 10 éves gyereknek, mint egy felnőtt házas nőnek...
Nagy gyerek, én is ilyen voltam, teljesen normálisnak tartottam… akkor változtam rengeteget, mikor egyedül maradtam a házban és már ellepett a kosz, akkor szépen lassan rászoktam, hogy ha szemetet gyártok, az egyből szemetesbe, ha mosogatnivalót, az a mosogatóba, majd este elmosogatok minden nap, hogy minden szerdán felporszívózok, felmosok,
Hogy minden szombaton átnézem a fürdőt, wct, konyhát, és amit kell alaposan lemosok,
Stb stb… de ezekből régen semmit nem csináltam, ezek mindig csak halasztható marhaságok voltak a szememben, mert sosem voltam rákényszerülve, mindig megcsinálta helyettem valaki…
Magát, azt, hogy játszom sokat azt most is normálisnak tartom, sőt, jelenlegi páromat is wow-ban ismertem meg, de ehhez a házimunka dologhoz kellett 3 év egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!