Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen ki vagyok akadva..A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ki vagyok akadva..A pasim egy 10 éves gyerekkel számítógépen játszadozik,ahelyett,hogy nekem segítene a házban/ ház körül? Ki kellene csapjam ezért?!

Figyelt kérdés
Tegnap leesett a telefonja a földre, és felfele volt a képernyő.AHogy felvettem,láttam,hogy a gyerek azt kérdezgette,hogy megy-e játszani vele délután gépen. Nekem meg azt mondja,hogy egész nap dolgozik,meg soha nincs ideje semmire..ez nettó parasztság volt a részéről..Családot nem akar, de 10 éves kölyökkel játszik a gépen,tőlem meg várja a csodát,hogy minden rendben legyen körülötte. Szerintem ez már magában is szakító ok.-
2023. nov. 1. 11:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
És miéet nem szakitasz???
2023. nov. 1. 11:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert nincs itt,hogy jól kiadhassam az útját..Majd ha hazajön.
2023. nov. 1. 11:13
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Jól gondolod, ez valóban szakítóok. Alapból felnőtt ember ne “játszadozzon” idegen kisgyerekekkel. Ez még beteges is, nem csak hogy veled tiszteletlen.
2023. nov. 1. 11:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa. Hány évesek vagytok?
2023. nov. 1. 11:22
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Felesleges megvárni. Szedd össze a cuccod és költözz el.
2023. nov. 1. 11:24
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Először azért meg lehetne próbálni megbeszélni ezt, és ha teljesen eredméyntelen, akkor szakítani.
2023. nov. 1. 11:27
 7/19 A kérdező kommentje:
Ő 33 én 29. Ezen nincs mit megbeszélni,mert csak kimagyarázná! Húzzon a fszba!
2023. nov. 1. 11:35
 8/19 anonim ***** válasza:
15%

Aham, ezek szereint, vagyis a válaszolók szerint az a megoldás, hogy most rögtön, és azonnal költözz, válj el, stb... Nem azt tanácsolják, hogy felnőtt ember módjára ülj le vele és beszéld meg vele a dolgokat, hanem egyből pakolj és menj el. Gratulálok! Ezért tart ott a világ ahol.... A facebookon felszokott bukkanni egy kép 2 öregről és a hazassági tanácsukról... A dolgokat nem kidobni kell, hanem megjavítani...

Bar inkább tűnsz te a 10 éves gyereknek, mint egy felnőtt házas nőnek...

2023. nov. 1. 11:38
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Nagy gyerek, én is ilyen voltam, teljesen normálisnak tartottam… akkor változtam rengeteget, mikor egyedül maradtam a házban és már ellepett a kosz, akkor szépen lassan rászoktam, hogy ha szemetet gyártok, az egyből szemetesbe, ha mosogatnivalót, az a mosogatóba, majd este elmosogatok minden nap, hogy minden szerdán felporszívózok, felmosok,

Hogy minden szombaton átnézem a fürdőt, wct, konyhát, és amit kell alaposan lemosok,

Stb stb… de ezekből régen semmit nem csináltam, ezek mindig csak halasztható marhaságok voltak a szememben, mert sosem voltam rákényszerülve, mindig megcsinálta helyettem valaki…

Magát, azt, hogy játszom sokat azt most is normálisnak tartom, sőt, jelenlegi páromat is wow-ban ismertem meg, de ehhez a házimunka dologhoz kellett 3 év egyedül.

2023. nov. 1. 11:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Itt azon van a hangsúly,hogy ő játszik én gürizek!!!!!!!!!!!!!!!
2023. nov. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!