Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen ki vagyok akadva..A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ki vagyok akadva..A pasim egy 10 éves gyerekkel számítógépen játszadozik,ahelyett,hogy nekem segítene a házban/ ház körül? Ki kellene csapjam ezért?!

Figyelt kérdés
Tegnap leesett a telefonja a földre, és felfele volt a képernyő.AHogy felvettem,láttam,hogy a gyerek azt kérdezgette,hogy megy-e játszani vele délután gépen. Nekem meg azt mondja,hogy egész nap dolgozik,meg soha nincs ideje semmire..ez nettó parasztság volt a részéről..Családot nem akar, de 10 éves kölyökkel játszik a gépen,tőlem meg várja a csodát,hogy minden rendben legyen körülötte. Szerintem ez már magában is szakító ok.-
2023. nov. 1. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is ez a függőség olyan foka, ha tényleg igaz, amivel nem érdemes mit kezdeni, főleg nem 29 évesen. Nem azért mert ő játszik, amíg te gürizel, hanem mert el is titkolta.

Nyugodtan keress egy normális párt.

2023. nov. 1. 11:52
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem azzal, van a baj, hogy játszik… játszon játszani jó…

A baj azzal van, hogy hiába a kora, de lelkileg nem egy felnőtt ember és a játék mellé nem tud felelősséget vállalni magáért egy olyan egyszerű dologban sem, mint a takarítás.

2023. nov. 1. 11:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Pontosan,ahogy utolsó írja! Nem barátnőként tekint rám magyarul,hanem takarítónőként, óvónéniként,tanítónénikét szakácsként,és még ki tudja hogyan.nem vagyok senki szolgája...és az,hogy még hazudott is,hogy ő mennyit dolgozik,meg mindig milyen fáradt...örülhet,hogy nem tépem ketté,ha hazajön..
2023. nov. 1. 11:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért kell leülnöd és megbeszélned vele a dolgokat. Nem pedig csapkodva elrohanni ügyvédért! Valószínűleg anyuka ugy nevelte, hogy semmi dolga nem volt eddig az életében, csak hazament az iskolából bevonult a szobájába és max szarni ment ki onnan. Anyuka meg megcsinálta a maga "rabszolga munkáját", ami ugye a férfiak szerint nem munka, egyszerűen az a nők(a mi dolgunk). Elvárják, hogy meleg tea, picsa, málé várja őket otthon. Mert igy vannak nevelve.

De te felnőtt nő vagy akinek van szája és hisztin kívül tud normálisan is beszélni a másikkal. Eltudod neki mondani, hogy ez így neked sok, és jó lenne, ha kivwnne a részét a házimunkából, mert te nem bírod ezt. Anyuka lehet úgy nevelt, de te nem vagy anyuka, aki örömmel törli ki a seggét, ha beszart...

Nekem csak 3x mondta a párom, hogy az anyja így-főz/ugy csinálja a kaját, 2x mondtam neki hogy a fejébe húzom, ha nem hagyja abba, harmadszorra a fejére borítottam! Megértette!

Te is mond el neki normálisan, hogy mit szeretnél, mi zavara. Ha nem érti meg mond el neki még kétszer, és csak utána borítsd rá az asztalt, és hagyd ott....

Ha nem mondod meg neki, hogy mi a bajod, csak hisztis picsa leszel, aki nem hagyja úgy élni, ahogy otthon élhetett az anyjával!

2023. nov. 1. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Én is azt mondom, hogy nem az a lényeg, hogy kivel játszik (egy multiplayer játékban édesmindegy, hogy a másik fél hány éves, vagy hogy hol lakik), hanem az, hogy hazudott. Egy kapcsolatot meg nem lehet hazugságra építeni. Mondjuk a kirohanásod alapján veled sincs minden rendben.
2023. nov. 1. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Szamitogepes kozossegben normalis.. ott nincs ledagradalva mindenki azert mert kisebb vagy gyerek,en is sokat jatszottam kolykokkel semmi fuea nincs benne.
2023. nov. 1. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

#3 én is játszom egy online játékot, ahol a "klánunk" korcsoportja 11-71 évesig terjed.

Ráadásul a kölykök az ügyesebbek

2023. nov. 1. 13:15
 18/19 anonim válasza:
Az kemény. Nem igen fog megváltozni. Írj rám.
2023. nov. 2. 10:18
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Az kemény mennyi feminista van itt… ne csináljatok úgy, mintha a főzés mosás takarítás nem alapjáraton a nők dolga lenne mióta világ a világ… beteg ez a világ, beteg ez a társadalom… pasid helyében kapnál két büdös nagy pofont aztán kussban mennél a dolgodra.
2023. nov. 2. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!