Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lemondanátok a legjobb barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanátok a legjobb barátotokròl csak mert a párotok fèltèkeny?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem alaptalanul, mind a kettönknek van párja ès èlete, gyerekkorunk óta legjobb barátok vagyunk. Sose Volt köztünk semmi ès kètlem, hogy bármikor bármi is törtènne …Tehát tènyleg alaptalan.

jan. 24. 14:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%
Gyerekkori barátról egy HP miatt? Soha! Most ha másokra lesz féltékeny és végül ő szakít veled akkor kihez mész panaszkodni, anyádhoz? Mert a legjobb barát nem fog visszafogadni az biztos.
jan. 24. 14:59
 12/31 anonim ***** válasza:
68%
Soha nem lesz kontrollmániás párom, aki nem bízik bennem. Soha nem értettem, mit lehet azon hisztériázni, hogy a párod beszélget egy ellenkező neművel, akit régóta ismer. Az végképp abszurd, hogy találkozzanak négyesben. Miért kellene a barátomnak beszámolnia arról, hogy mi újság vele egy vadidegen ember előtt. Attól, hogy az én párom, neki vadidegen.
jan. 24. 15:12
 13/31 anonim ***** válasza:
32%
Mehetne Isten hírével. Az én életembe a szüleim se avatkoznak, úgyhogy egy holmi idegen akivel dugok nem fogja nekem megmondani, hogy milyen nemű barátaim legyenek, vagy mennyiszer találkozzunk mert egy senki lenne a szememben azon nyomban.
jan. 24. 15:16
 14/31 anonim ***** válasza:
40%

A 10-es válaszolónak ismeretlen is a legnagyobb tiszteletemet küldöm és becsülöm, amiért ilyen ember !

Az összes igaz barátomat a párja vadította el és szinte tiltotta el, nincs is jelenleg barátom . Persze ez igazából azt minősíti,akit egy régi baráttól el lehet választani,kisajátítani.

F

jan. 24. 16:00
 15/31 TiniTitán0213 ***** válasza:
61%
Nem
jan. 24. 16:29
 16/31 anonim ***** válasza:
27%

Szép és jó a leírás, gondolom a mai progresszívliberál szellemben íródott ki, vagyis két fiúbarátról van szó?

Vagy egy lány fiúbarátjáról?

Mert mondjuk nem mindegy.....

Én pasasként ha haverkodnék egy lánnyal, akinek van palija, nem lepődnék meg, ha a kani 1x fejbeqrna egy franciakulccsal.

Az meg, hogy provokálod a párod, hogy egy pasassal haverkodsz, és lövésed nincs az alapvető férfi-nő kapcsolatokról....ez sejthető akkor.

jan. 24. 16:40
 17/31 A kérdező kommentje:
Fèrfi-Nö barátság. Kicsi korunk òta barátok vagyunk, a barátommal 5 ève vagyunk együtt… a semmiböl fèltèkenysègböl elkezdett engem szüleimtöl tiltani ès a legjobb barátomtol is aki szinte olyan mintha öcsèm lenne ès hiányzik mindenki nekem, föleg ö. Mindenröl tudtam vele beszèlni ès megszünt ez is… :/ Nagyon hiányzik nekem
jan. 24. 16:50
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

2 férfi barátom van 15 éve kb. Ilyet kérne a párom nem kérdés ki nem lenne többet az életem része.

N 32

jan. 24. 16:56
 19/31 anonim ***** válasza:
53%

"fèltèkenysègböl elkezdett engem szüleimtöl tiltani ès a legjobb barátomtol is "

Nem féltékeny egyáltalán hanem birtokol téged mint egy trófeát. Az az idő is el fog jönni ha vele maradsz, hogy még munkatárssal se állhatsz szóba, követni fog, bezár a házba.

Jó nagy ökör vagy, hogy nemcsak a barátról mondtál le, de még a szüleiddel se tartod (úgy) a kapcsolatot a "párod" miatt.

Sokat elmond rólad milyen ember vagy...

jan. 24. 17:30
 20/31 anonim ***** válasza:
39%
Le. Foleg olyanrol,akinel eszrevettem h esetlegesen osszejonne velem vagy olyanrol aki mar lerazott evekre vmi mondvacsinalt uruggyel . Aki jo barat az ugyis baratkozik ujra velem,ha esetlegesen szakitottunk a parommal. Baratokat konnyebb szervalni mint jo parkapcsolatot.
jan. 24. 17:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!