Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az előnytelenebb külsejű nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előnytelenebb külsejű nők miért engedékenyebbek a monogámia kérdésében?

Figyelt kérdés

Egy YouTube-videós nőtől hallottam (aki el van hízva, és korántsem volt szép arcra), hogy egyáltalán nem zavarná, ha a férje valaki mással lefeküdne.

Nem sokkal később olvastam egy másik videós nő bejegyzését, aki bár nem fedi fel a külsejét, magát kövérnek és nem szépnek írja le, hogy egy betegség miatt két hónapig nem tudott szexelni, és azt mondta a párjának, hogy nyugodtan járjon prostituálthoz vagy feküdjön le mással, mert őt ez nem zavarná.

Facebookon is vannak érdekes csoportok, például a szexualitás témájában, ahol gyakran az előnytelen külsejű nők írják, hogy megengedik a férfiaknak a félrelépést.

Gyönyörű nőktől ilyesmit nem hallani ők azonnal szakítanának a párjukkal, ha megcsalná őket (kivéve, ha a férfi gazdag). De egy átlagos kapcsolatban azonban ezt biztosan nem tűrnék el.

Szóval, akik nem tartják magukat szépnek, ti úgy vagytok vele, hogy örültök, hogy egyáltalán van párotok, és ezért nézitek el a hűtlenséget, mert tudjátok, hogy hozzátok úgysem lehetne hűséges? Vagy ezzel kompenzáltok? Például így: ‘Látod, Pista, ronda vagyok, de én nem vagyok féltékeny, sőt annyira szeretlek, hogy megengedem, hogy félrelépj, mert nekem csak te számítasz.’ (A lány, aki beteg volt, ezzel érvelt, hogy annyira szereti.)

A kövér nőknél amúgyis van egy kompenzálás pl nagyszájúak. Ez is olyasmi lehet, hogy szexuálisan extrábbnak akarja magát mutatni?

ma 16:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Lehet viccesen hangtik meg komolytalannak a kérdés, de tényleg érdekelne saját tapasztalat. Lefogadom, ha lenne statisztika erről akkor igazolná a felvetésem.
ma 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Te írtad ki gondolom pár kérdéssel előbb, hogy szőrös arab pasikkal akarsz dugni :D

Döntsd már el, hogy milyen nemű akarsz lenni, hülyegyerek :D

ma 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Mert önbizalomhiányosak és bármit elnéznek, csak legyen végre velük valaki. Én szép szexi nőként soha nem tűrném meg a megcsalást.
ma 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
#4 csak te se nő vagy, az a baj :D
ma 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Ez így nevetséges. Azt akarod mindenáron bizonygatni, hogy a kövérek semmit nem érnek.

Voltam 100 kiló, nem akartam akkor sem kompenzálni semmit és nem tűrtem el a hűtlenséget sem, ahogy most sem, 30 kilóval könnyebben.

Mindig voltak és lesznek is kapcsolatfüggő emberek, akik önértékelési zavarban szenvednek, így bármit elnéznek a párjuknak. Ez szépségtől, gazdagságtól független.

ma 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiért az előnytelen férfiak
ma 18:17
 7/8 A kérdező kommentje:
6, szerintem nem értéktelenek ezek a nők. Nem akarom ezt bizonygatni. Csak ezt látom, hogy ők engedik ezt meg a kapcsolatban és arra gondoltam talán, mert ők érzik magukat kevesebbnek.
ma 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Rég voltam már 0-ra pontozva... 😏

Előnytelen külsejű (vékony, ronda fejű) nő vagyok. Valószínűleg én is tolerálnám, ha diszkréten lenne intézve, és velem ettől még jól, normálisan, kedvesen bánna a férfi, lecserélni sem akarna. (Láttam erre jól működő példát egy házasságban.)

Hogy miért? Mert

- jobb, mint örökké egyedül/újra meg újra szakítani emiatt és az ismerkedéssel szarakodni (egy idő után nagyon elege lesz az embernek)

- inkább kelljen ezt lenyelnem, mint együtt lennem valakivel, akivel sem vonzalom nincs, sem lelkileg-emberileg nem passzolunk, házicselédnek tart, bántalmaz stb. Tudom, olyat kell találni, hogy egyiket se kelljen lenyelni. Aha, esetleg álmaimban meg a mesében fog is sikerülni nem szép nőként... 🙄

ma 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!