Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A monogámia sunsetje ha a koncepcióját valaki nem érti és ennek szekunder hatásai anomáliákat okoznak egy tartós párkapcsolat megtartásában?
Én egész jó szókincsel rendelkezem, a nagyon magyar sunset kifejezést mondjuk nem értem és a Google szerint alkonyt jelent, bár így se értem a kérdést. Tehát, a kérdés az, hogy a monogámia végét jelenti-e, ha néhányan keretének és nem értik mit jelent?
Nem tudom, van-e ember aki nem érti. Az más kérdés, hogy mivel mosakszik egy megcsalás után, vagy, hogy mindenkinek máshol van a megcsalás határa. De, szerintem az elég tiszta, hogy a monogámia mit takar. Aki pedig nem elég fejlett ahhoz, hogy megbeszélje a párjával, vagy a reakcióiból kiszűrje, hol vannak a határok a kapcsolatunkban, az nem azért van, mert leáldozóban a monogámia.
Sokat hígult az eredeti jelentéséhez képest, sok minden belefér már egyeseknek, mások meg a szűk határok hívei. De, az, hogy te még nem tartod megcsalásnak a csókot, vagy buliban más nők taperolását, a párod meg kidob érte, az a te egyéni problémád és hibád. Nincs kihatással a társadalomra, így a monogámia fogalmára, jelentésére se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!