Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés
Röviden leírva van egy exem, akivel 2 evig egyutt voltunk. Azert lett vege, mert elegge toxikussa valt a kapcsolatunk, szakitottam. Utana en megismertem valakit akivel minden jol mukodott volna viszont a munkaja miatt alig tudtunk volna talalkozni. Emiatt veget vetettem ennek. Most pedig exemmel megprobaltuk ujra de nagyon ugy latszik hogy nem valtozott szinte semmit de kozben egy barati tarsasagba lettem a masik sraccal es most nemtudom mi lenne a jobb. Otthagyni az exem es elni inkabb szinglikent es majd lesz valami (akar a masik fiuval) vagy probalgatni ujra az ex el? Viszont az biztos hogy akármelyiket valasztanam egyiknek elvesztenem orokre a bizalmat, hogy megint ott hagyom.

tegnapelőtt 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ezt most nem értem. Volt egy szar kapcsolatod amibe visszamenekültél, hogy ne legyél egyedül és meglepett hogy még mindig szar. De félsz, hogyha ott hagyod nem fogsz neki kelleni? Ne haragudj, de ennél szánalmasabb már nem lehetsz.
tegnapelőtt 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az ha senkivel nem lennél együtt addig míg kapcsolatfüggő vagy. Lehet rajta változtatni úgy, hogy megtalálod önmagad szingliként.
tegnapelőtt 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azért mentem vissza, hogy ne legyek egyedul hanem biztam abban hogy megvaltozott es hittem neki.
tegnapelőtt 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az exedet semmiképp ne válaszd, hiszen régebben se működött vele és látod, hogy nem változott. Nem is fog, felesleges újabb esélyt adni és ismét belekerülni egy rossz kapcsolatba. Lehet eleinte nem lenne vészes, de a vége ugyanaz lenne, mint legutóbb. Időpazarlás, vele zárd le inkább végleg.

Legyél szingli, aztán majd alakul.

tegnapelőtt 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Edinaaaaaaaa🤣
tegnapelőtt 17:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Ki az az Edina?
tegnapelőtt 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Te 😘
tegnapelőtt 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Dehogynem azért mentél vissza hozzá. Ja, bocs, azért, mert kapcsolatfüggő vagy.

Mit tegyél? Szakíts.

tegnap 08:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Megint szakítás lesz a vége, utána ismét visszamész hozzá, és ezt még jó sokszor eljátszátok, valami nagy baj van a fejedben.
tegnap 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!