Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozott már valaki hasonló helyzettel? Mi lenne a lehető legjobb döntés?
Alapjába véve szerintem az elég nagy probléma, ha elhív bulizni stb és te soha nem mész el. Bármit csinálhatnak vele a anélkül hogy te tudnál is bármiről...meg ez hogy bárhova mehet ahová csak akar? Annak örülnél ha mondjuk valakihez dugni menne csak? de mindegy hagyjuk...
Megvan mind két félnek a személyes tere ezzel nincs gond, de amikor egyáltalán nincsenek közös programok csak otthon ülés az nem mindenkinek jó. 2-3 hetente te is elmehetnél valahova...de igazad van nem egészséges a kapcsolat, de szerintem még menthető, ha valami közös programot is találtok, nem egymást próbáljátok kiheverni úgy hogy ott van amúgy mind a kettőtök egymásnak.
2/3
Próbáltuk,azt írtam egyszer sem voltam vele buliba,pontosabban úgy értem,egyszer sem buliztunk együtt. Én leültem a sarokba és csak figyeltem. :D Próbálok azért mindent megadni neki,a nevére irattam az egyik zálogházamat.
6/8 anonim
Aki szereti a párját. Rossz volt látni hogy minden nap hajnalba ébred majd megy a munkába. Amíg érzem,hogy szeret engem addig az övé. Egyébként nincsenek tollak a hátamon,a biztosításból kifizetendő összeg tűzkár esetén 85%-ban engem illet,de nem ez a lényeg basszus...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!